RESULTATS ESCOLA ESPORTIVA DE BÀSQUET CAP DE SETMANA 25 I 26 DE MARÇ 2017

BENJAMÍ

VERGER A 14 – EE ONDARA 53
Els més menuts de l´escola jugaren un bon partit contra un rival que havia guanyat en la primera fase de la lliga.
La clau del partit estigué en la forta defensa en tot el camp que realitzaren els ondarencs i que els permeté robart molts balons i acabar en cistelles fàcils. Al primer quart els d´Ondara ja guanyaven per 15 punts i la dinàmica no va canviar en cap dels 6 períodes del partit.

 

ALEVÍ MASCULÍ

C.B. OLIVA 38 – ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 48

Dissabte passat els nostres alevins s’enfrontaren a l’Oliva, un equip competitiu que es troba entre els quatre millors del grup. Des del principi, l’equip local plantejà un partit dur amb molt de contacte i això els ondarencs ho notaren a l’hora d’intentar anotar. Cada penetració a cistella els 5 jugadors locals en tancaven per a les ajudes i deixaven pocs espais dins la zona. Gràcies als encerts des de l’exterior de la zona i al bon joc de passades, els visitants aconseguiren desfer eixe mur defensiu i en l’últim quart del partit pogueren anotar sota l’anella amb moltes més facilitats aconseguint així la victòria.
INFANTIL MASCULÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 75 – C.B. CIUTAT D´ALBAIDA 36

Aquest equip ja porta dos partits seguits guanyant i lluitant per la tercera plaça en la classificació. Els ondarencs no defraudaren i mantingueren la intensitat durant tot el partit aconseguint un gran avantatge en el marcador. Destacar la bona defensa que permeté robar molts balons abans que el rival passara del mig camp i anotant així una gran quantitat de punts. També és destacable l’encert en alguns atacs estàtics que sorprengueren als espectadors del partit donant bona imatge i bon joc.

 

ALEVÍ FEMENÍ

ONDARA 27 – SAN BLAS ALACANT 61

Aquest cap de setmana van jugar amb un rival molt fort i amb molta gana de guanyar. Les ondarenques van fer tot el possible per poder parar un rival més tècnic i tàctic. Des del segon quart les alacantines es van posar per davant en el marcador i no el van deixar fins acabar el partit.  Al cap i la fi, una passada cap al darrere per a les ondarenques que procuraran refer-se contra Pedreguer el pròxim cap de setmana.
INFANTIL FEMENÍ

CB BENIDORM 51 – E.E ONDARA 31

El passat dimecres 22, es va jugar a Benidorm el partit de les nostres Infantils.
Un partit que a priori es presentava igualat, però on les nostres sortiren adormides i, a poc a poc, les locals anaren augmentant l’avantatge.
Al descans guanyaven per 23-10 i un parcial en contra de 12-4 fou el màxim avantatge de les locals per situar-se 35-14.
Les d’Ondara apretaren les dents per situar-se a 4 minuts del final 39-29, però un nou parcial (12-2) favorable a les locals situà el marcador final de 51-31.

 

CADET FEMENÍ

DIMALUX BSG 13 – E.E ONDARA 49

El passat dissabte el cadet femení viatjà fins a Alacant per a disputar l’encontre de l’última jornada. El partit es veia fàcil des d’un principi per a les ondarenques que, malgrat les condicions externes de joc, aconseguiren guanyar el partit amb una sòlida defensa i un bon atac acabant el partit amb un marcador final de 13-49 per a les visitants.

 

CADET MASCULÍ

EE ONDARA 62 BENIDORM BLANCO 24

Victòria de l´equip cadet que torna a ser líder del grup quan tan sols queden dos jornades per al final.
El partit començà malament per als d’Ondara amb un parcial de 1-7 per als de Benidorm. Els locals no perderen els nervis i igualaren el partit a poc a poc al llarg del primer quart però en l´últim minut el Benidorm tornà a escapar-se per acabar el primer quart amb un tanteig de 9-15.
A partir del segon quart el paisatge canvià totalment. Els ondarencs imposaren la seva defensa i sols deixaren anotar 9 punts als rivals en 30 minuts. A més a més, el joc d´atac fou molt fluid, compartint el baló i trobant bones posicions de tir.
Al final una clara victòria i, de regal, el lideratge.

 

CADET FEMENÍ

CB IRIS CONTESTANO 28 – ESCOLES ESPORTIVES 60

Aquest diumenge l’equip cadet femení tornà a viatjar per a disputar el partit contra el Cocentaina. L’encontre començà amb un marcador igualat per als dos equips però, a partir d’aquest moment, les ondarenques aconseguiren anar-se’n en el marcador amb joc basat en contraatacs ràpids i una defensa pressionant per tot el camp que va permetre robar molts balons. El marcador final va ser de 28-60 per a les d’Ondara.

 

JUNIOR

E.E. ONDARA 53-BASQUET ALTEA 82

Derrota dels juvenils contra un equip físicament superior però que en el partit d’anada va patir i de valent per a superar els ondarencs. El partit va ser una repetició dels últims partits realitzats pel juvenil, és a dir,  igualtat al començament per a anar diluint-se els d’Ondara i acabar perdent el partit.  Per a aquesta setmana tenen dos partits a Alacant, el dijous davant el segon classificat, el Santa Teresa, i el dissabte contra el C. B. Alacant.

Publicado en Esports.