CONCENTRACIÓ A ONDARA AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

Ondara, 08.03.17. Mig centenar de persones s’han concentrat aquest matí a les portes de l’Ajuntament d’Ondara, convocats per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara amb motiu de la commemoració, hui dimecres 8 de març, del Dia Internacional de la Dona.

Treballadors i treballadores municipals, membres d’associacions locals, i veïns i veïnes d’Ondara en general, de totes les edats, s’han sumat a aquesta mobilització per a mostrar públicament el seu rebuig enfront de la violència cap a les dones, i per a reivindicar que es reconega la seua igualtat en tots els àmbits de la vida quotidiana.

concentracio dia dona (2)concentracio dia dona (4)

La Regidora d’Igualtat, Raquel Mengual, ha agraït la participació de la ciutadania en aquesta concentració en reivindicació de la plena igualtat, que ha culminat amb un aplaudiment dels assistents.

concentracio dia dona (3)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.