L’ADL-AFIC D’ONDARA INFORMA SOBRE LA CONVOCATÒRIA D’AJUDES A EMPRESES PER A LA CONTRACTACIÓ DE COL·LECTIUS VULNERABLES

Convocatòria d’ajudes a empreses per a la contractació de determinats col·lectius vulnerables publicades al DOCV de 28/02/2017:


Aquestes ajudes van destinades a la contractació indefinida de persones que pertanguen a algun dels següents col·lectius: persones en situació o risc d’exclusió social, persones desocupades de llarga duració majors de 45 anys, persones desocupades de molt llarga duració i persones majors de 50 anys.


Accions subvencionables:

1-La contractació indefinida inicial a jornada completa de les persones desocupades esmentades abans.

2-L’import de la subvenció ascendirà a 5.944,68 €. Si la persona, a més a més, és dona o presenta diversitat funcional, l’import serà de 7.926,24 €; si és víctima de violència sobre la dona o és persona amb diversitat funcional severa, ascendirà a 9.907,80 €.

3-Els contractes indefinits a temps parcial de com a mínim 30 hores setmanals (15 hores setmanals en el cas de persones amb diversitat funcional severa) resultaran subvencionables amb reducció proporcional de la quantia de l’ajuda.

Les contractacions hauran d’efectuar-se després de la publicació de l’ordre (28 de febrer 2017) i finalitzarà el 31 d’octubre de 2017.


Les persones interessades a conèixer més sobre aquests temes poden obtenir tota la informació en l’Agència de Desenvolupament Local-AFIC d’Ondara, cridant al 96.576.62.50 o al correu electrònic: adl@ondara.org

Publicado en AFIC.