L’ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA VA ASSISTIR AHIR A LA FONTETA AL PARTIT DEL VALÈNCIA DE QUARTS DE FINAL DE L’EUROCOPA

Els integrants de l’Escola Municipal de Bàsquet van poder gaudir d’un emocionant partit a València

Ondara, 01.03.17. L’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara va acudir ahir a València per a presenciar, al Pavelló “La Fonteta”, el partit de l’eliminatòria de quarts de final de l’Eurocopa, en el que el València Bàsket va aconseguir la primera victòria davant del Khimki Moscow Region, guanyant per 88-82. Un total de 174 persones, entre xiquets i xiquetes integrants de l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara (de totes les edats, des de categoria prebenjamí fins a júnior), monitors i alguns pares, van assistir a aquesta trobada esportiva. Els alumnes de l’escola de bàsquet municipal van poder visitar la instal·lació, presenciar aquest emocionant partit i jugar a l’intermedi.

El viatge va estar organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, amb la col·laboració dels entrenadors de l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara. La Regidoria d’Esports va posar a disposició de l’Escola tres autobusos, perquè tots els integrants que ho desitjaren pogueren assistir a aquest partit, amb l’objectiu de motivar els alumnes de bàsquet i potenciar l’esport entre els xiquets i xiquetes d’Ondara.

En arribar al pavelló, des del club València Bàsket se’ls va ensenyar als xiquets i entrenadors totes les instal·lacions, i van poder inclús donar una roda de premsa a la sala de premsa.

IMG-20170301-WA0003

L’Escola d’Ondara va ser presentada a la pista de la Fonteta, on es van fer una foto de grup amb els jugadors del València Bàsket, i els jugadors de categoria aleví d’Ondara van jugar un partit en el descans, davant les 8.400 persones que hi havia a les grades del pavelló.

basquet ondara la fonteta (2)

Des de l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara es valora l’experiència com molt positiva, i s’espera que l’activitat servisca per a motivar els xiquets i xiquetes en la pràctica del bàsquet.

Publicado en Actualitat, Esports.