L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA DISPUTARÀ AQUEST DISSABTE LES FINALS AUTONÒMIQUES DELS XXXV JECV MODALITAT GALOTXA

Els equips Benjamí i Infantil d’Ondara, campions provincials, jugaran les finals a Montserrat (València)

Ondara, 22.02.17. Important repte el que li espera aquest dissabte 25 de febrer a l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara. Els seus equips benjamí i infantil disputaran al carrer municipal de Pilota Valenciana de Montserrat (València) les finals autonòmiques dels XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana modalitat Galotxa. Ambdós equips es van proclamar campions provincials de galotxa d’Alacant el passat mes de gener, i ara jugaran les finals autonòmiques contra els millors equips de les províncies de València i Castelló.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara està entrenada per Mateu Fornés i Félix Peñarrubia. L’equip Benjamí de l’Escola de Pilota està integrat per Arnau Mas, José Mengual, Andreu Mullor, Félix Peñarrubia, Dani Serra i José Miguel Sastre.L’equip Infantil està compost per Andreu Mas, Josep Chesa i Adrià Duro. 

benjamins (6)infantils (2)

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara posarà aquest dissabte a disposició de l’Escola Municipal de Pilota un autobús que traslladarà als jugadors, familiars i membres de l’Escola fins a Montserrat per a participar en les finals autonòmiques.

Segons ha publicat ja la Federació de Pilota Valenciana, les finals de categoria benjamí es disputaran entre els equips Vinalesa A, Vila-Real, Meliana A i Ondara. L’equip benjamí d’Ondara jugarà en primer lloc la semifinal contra Meliana A; l’altra semifinal serà disputada per Vinalesa A i Vila-Real. Les finals en categoria infantil es disputaran entre Montserrat A, Xilxes A, Pobla Vallbona i Ondara. L’equip infantil d’Ondara jugarà la semifinal contra Pobla Vallbona; l’altra semifinal serà disputada per Montserrat A i Xilxes A. Els guanyadors de les semifinals, tant en infantil com en benjamí, passaran a la final.

Des de la Regidoria d’Esports d’Ondara, la seua responsable, Mar Chesa, ha desitjat molta sort als jóvens pilotaris de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, i als seus entrenadors, de cara a aquestes finals autonòmiques.

A més, cal destacar que Arnau Mas, jugador de categoria benjamí de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, s’ha classificat per a participar en les finals autonòmiques de frontó individual dels XXXV JECV de frontó, que es disputaran al març, després de guanyar totes les partides en les dues fases provincials disputades al frontó de Dénia.

Publicado en Actualitat, Esports.