L’AUDITORI D’ONDARA ACOLLIRÀ EL 5 DE MARÇ EL I CONGRÉS SOLIDARI “EL PODER DEL CORAZÓN”

Els beneficis es destinaran a l’obra social de la Fundació Dharma i al projecte de l’Associació Autisme de Xàbia

Ondara, 21.02.17. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara ha presentat aquest matí el I Congrés Solidari a benefici de la infància El Poder del Corazón, que se celebrarà a l’Auditori Municipal d’Ondara el diumenge 5 de març de 9:30 a 20:30 hores. Es tracta d’un congrés creat i organitzat per Essenia amb la col·laboració de la Fundació Dharma, i el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, amb el doble objectiu de col·laborar, amb els beneficis obtinguts, en l’obra social de la Fundació Dharma i el projecte infantil de l’Associació Autisme de Xàbia; al mateix temps que s’ofereixen als assistents ferramentes per a millorar la seua qualitat de vida per mitjà de les experiències dels ponents convidats.

La presentació del I Congrés Solidari El Poder del Corazón ha comptat aquest matí a la Casa de Cultura d’Ondara amb la Regidora de Cultura, Raquel Mengual; els representants d’Essenia (plataforma d’organització i promoció d’esdeveniments de benestar emocional) Rosa Cabrera i Nathalie Gutiérrez; de la Fundació Dharma (obra social per als xiquetsi xiquetes a l’Índia), Luis Pulido; de l’Associació Autisme de Xàbia, Rubén Sánchez, i d’un dels patrocinadors de l’esdeveniment, el C.C Portal de la Marina, Virgina Carrasco. A més, el congrés solidari està patrocinat per Acadèmia de Tenis Ferrer, Monverd Centre de Jardineria i PIMON. Com a col·laboradors es troben Mindalia TV, Hotel Ramis, Restaurant Valero, Carol Romero (dissenyadora gràfica) i El Mirall de la Marina (revista digital).

presentacio congres solidari (2)

L’esdeveniment I Congrés Solidari El Poder del Corazón constarà de cinc ponències presentades per destacats icones a nivell nacional i internacional que basaran la seua exposició a aportar experiència i coneixement a tota la Marina Alta. Es tracta d’autèntics professionals de la motivació personal que participaran de forma desinteressada a benefici de la infància: Juan Cayuela (Coach, conferenciant, formador i escriptor); Alonso Pulido (Conferenciant, formador i escriptor); María Grimalt (Psicòloga Transpersonal i Terapeuta Gestalt); Vicent Guillem (Doctor en Bioquímica i escriptor) i Erick Rolf (autor, visionari i creador de noves ferramentes de percepció). El primer congrés solidari “El Poder del Corazón” serà presentat per la presentadora de ràdio i televisió Maje, i amenitzat amb la música i veu de Miquel Pérez i María Jesús Moreno.

Segons han detallat aquest matí en la presentació del congrés, aquest esdeveniment es va forjar a finals de 2016 quan Rosa Cabrera, creadora i directora d’Essenia, va presentar el projecte solidari a Luis Pulido, director de la Fundació Dharma, i van decidir col·laborar per a posar en marxa conjuntament aquesta iniciativa a benefici de la infància. Rosa Cabrera ha volgut agrair a l’Ajuntament d’Ondara que siga precisament aquest, el seu poble, el que s’haja bolcat en la iniciativa. Nathalie Gutiérrez també ha donat les gràcies a l’Ajuntament i la Regidoria de Cultura per posar a disposició de l’esdeveniment tots els mitjans al seu abast, afirmant que “és sorprenent que un Ajuntament es bolque així”, i ha aprofitat per a agrair la col·laboració de tots els ponents, que no van dubtar a acceptar la proposta per a participar, afirmant que tots ells “configuren un compendi d’energies molt equilibrades que ens van a aportar una cosa tan preada com és l’enriquiment personal i la invitació a l’obertura d’aquest cor”.

Des de la Fundació Dharma, el seu president, Luis Pulido, ha explicat que aquesta és l’única fundació amb seu a la província que treballa a l’Índia, i que amb els beneficis obtinguts en el congrés, Dharma continuarà el seu projecte de construcció d’una escola per a 300 xiquets i xiquetes de l’aldea Vrindaven (Índia). Per la seua banda, el representant de l’Associació Autisme de Xàbia, Rubén Sánchez, ha explicat que aquesta organització, amb seu a Xàbia però d’àmbit comarcal, va sorgir per a donar resposta a les necessitats educatives, familiars i socials de les persones amb autisme, i que treballen per la inclusió i per a donar qualitat de vida a aquest col·lectiu. En aquest sentit, la recaptació del congrés solidari es destinarà al projecte d’intervenció psicoeducativa d’aquesta Associació. Cal indicar que els fons recaptats pel I Congrés Solidari “El Poder del Corazón” es destinaran un 50% a la Fundació Dharma, i l’altre 50% a l’Associació Autisme de Xàbia.

Les entrades per al congrés solidari es poden adquirir a través de www.entradasuniversal.com (Preu: 18,50 € (+1,85€ gastos de gestió). La compra de l’entrada també es podrà gestionar a la Casa de Cultura d’Ondara (portant targeta Visa/Mastercard per a efectuar el càrrec, DNI i correu electrònic per a rebre el justificant de compra). També es podran adquirir (segons disponibilitat) el mateix dia de l’esdeveniment a la taquilla de l’Auditori. De moment hi ha venudes ja 200 entrades. A més, des de l’organització s’ha puntualitzat que hi ha la possibilitat de col·laborar, en cas de no poder assistir, amb la Fila Zero (realitzant transferència bancària per l’import que es desitge donar a Banc Sabadell CAM, NÚM. de Compte: ES46 0081 1366 91 0001030510, enviant el justificant a fundaciondharma@gmail.com).

cartel elpoderdelcorazon11

El programa de conferències del I Congrés Solidari “El Poder del Corazón(5 de març a l’Auditori Municipal d’Ondara) és el següent:

09.30 h. Obertura de portes

10.00 h. Presentació del Congrés

10.30 h. Alonso Pulido “Corazón para ser Feliz si Das“

11.45 h. Descans

12.15 h. Miquel Pérez i María Jesús

12.30 h. Eric Rolf “El Saber tiene Sabor”

13.30 h. Signatura de llibres

14.00 h. Dinar

16.00 h. Juan Cayuela “Deja hablar a tu corazón”

17.00 h. Descans

17.30 h. Miquel Pérez i María Jesús

17.45 h. María Grimalt “¿Por qué no consigo vivir desde el corazón?”

18.45 h. Descans i signatura de llibres

19.15 h. Vicent Guillem “La Ley del Amor”

20.15 h. Cloenda del Congres

20.30 h. Foto de grup i tancament.

Publicado en Actualitat, Cultura.