JORDI SERRA, NOU GERENT DE LES EMPRESES MUNICIPALS DE L’AJUNTAMENT D’ONDARA

Substitueix a l’anterior gerent de les empreses des del passat mes de juliol, Isabel García Casabó

Ondara, 02.02.17. Jordi Serra Ferrer és des de hui el nou gerent de les empreses municipals de l’Ajuntament d’Ondara. El Consell d’Administració de les Empreses Municipals d’Ondara (PIMON i SINMA), dóna compte hui del cessament de l’anterior gerent, Isabel García Casabó, i del nomenament oficial del nou gerent, Jordi Serra. El Conseller Delegat de PIMON i SINMA, Francesc Antoni Giner, s’ha reunit aquest matí amb Jordi Serra a l’Ajuntament d’Ondara prèviament a la celebració del Consell d’Administració de les empreses.

Jordi Serra Ferrer és Llicenciat en Economia i Llicenciat en Investigació i Tècniques de Mercat. En l’apartat professional té experiència com a tècnic comptable, tècnic d’estudis de mercat i opinió, i com a Diputat Autonòmic (portaveu àrea ocupació i SERFEV) a les Corts Valencianes. En l’actualitat està en el sector educatiu, amb una beca per a investigació social.

Amb la designació de Jordi Serra, es nomena al candidat que havia quedat en segon lloc en el procés de selecció per a la borsa de treball creada per al Contracte Especial d’Alta Direcció per al lloc de Gerent de les empreses públiques municipals Promocions i Iniciatives Municipals d’Ondara, S.L.U. (PIMON) i Serveis Integrals de Neteja i Medi Ambient d’Ondara, S.L.U. (SINMA). Cal recordar que la selecció es va efectuar de manera externa a l’Ajuntament al juny de 2016, després de la publicació per part de l’Ajuntament d’Ondara de la corresponent convocatòria per a la selecció del lloc de treball de gerent de les empreses municipals, d’acord amb els principis d’igualtat, objectivitat, mèrit i capacitat.

Les funcions del gerent, són, entre altres, la direcció, gestió i administració de les societats en els termes que preveu els seus estatuts; ostentar la representació legal de les mercantils en aquelles matèries o assumptes en què el Conseller Delegat o el President se la conferisquen; exercir la Direcció immediata del personal de les mercantils; dirigir, inspeccionar i impulsar els projectes, iniciatives, activitats, obres i serveis de les mercantils, així com elaborar l’avantprojecte del pressupost de les mercantils, entre altres funcions. Entre els requisits per a presentar la sol·licitud a aquest lloc de treball, es trobava disposar de la titulació de Titulat Universitari Superior. La convocatòria pública es va realitzar en el període del 3 al 23 de novembre de 2015, i posteriorment es va dur a terme el procés de selecció, culminant en juliol de 2016 amb el nomenament d’Isabel García Casabó. Ara, després del seu cessament, s’ha nomenat com a gerent al següent candidat seleccionat, que, des de hui mateix, comença a realitzar la seua funció al capdavant de les empreses municipals.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.