ONDARA INCORPORA TRES NOUS AGENTS A LA PLANTILLA DE LA POLICIA LOCAL

 

Es crearà una unitat administrativa i es garantirà que els torns de matí i vesprada estaran atesos a la Central de Policia Local

Ondara, 18.01.17. La Policia Local d’Ondara compta des d’ara amb tres nous agents, que ja s’han incorporat al servei i que hui han estat rebuts per l’Alcalde i Regidor de Seguretat Ciutadana, Zeus Serrano, i el Cap de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano, a l’Ajuntament d’Ondara. D’aquesta manera, s’han incorporat a la Plantilla de la Policia Local d’Ondara 3 efectius, que van aprovar el passat mes de desembre la borsa laboral de policies.

IMG_3321 IMG_3323 IMG_3326

Amb la incorporació d’aquests nous agents, segons ha concretat Zeus Serrano, es normalitza el nombre d’agents amb què comptava la plantilla policial d’Ondara, i que faltaven cobrir. En total, la plantilla de la policia local d’Ondara es compon de 19 efectius. Des de la direcció de la Policia Local s’ha indicat que amb aquestes tres noves incorporacions, es garantirà que els torns de matí i vesprada a la Central de la Policia estaran atesos per un funcionari.

nous policies

La intenció del departament de seguretat ciutadana és incrementar la seguretat i la vigilància a Ondara mitjançant la policia de proximitat. Al mateix temps, avançar en el pla de modernització de la policia local amb la creació d’una unitat administrativa la finalitat de la qual serà la major agilitat i comoditat dels tràmits per al ciutadà, i descongestionar els serveis de l’Ajuntament. En aquest sentit, el Cap de la Policia Local ha matisat que les noves incorporacions responen, a més de a la nova reestructuració i modernització de la plantilla, també a l’interès de descentralitzar diversos serveis que es portaven a cap des del propi Ajuntament, i que en breu, passaran a gestionar-se directament per la Policia Local, com puguen ser animals perillosos o de companyia; vehicles abandonats; llicències d’armes de 4a categoria; entre altres actuacions que puguen englobar-se en l’àmbit de la policia local.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.