ROSA COMPANY I MARÍA PÉREZ SÓN LES AFORTUNADES DEL SORTEIG DE NADAL DE L’ACO

Aquest dijous 29 de desembre es va celebrar el Sorteig de Nadal de l’Associació de Comerciants d’Ondara (ACO) i les afortunades van ser María Pérez Ribero, amb un premi de 500 euros, i Rosa Company Torres, amb un premi de 1.000 euros. Elles van ser dos de les participants d’un sorteig que té com a objectiu animar les compres en aquestes festes de Nadal amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Ondara.

Les guanyadores tenen de temps fins el pròxim 5 de gener de 2017 per realitzar les seues compres en establiments de l’ACO, amb un màxim de 200 euros per establiment.

En el sorteig van estar presents Juanjo Mahiques, president de l’ACO, María Dolores Mesas, Vicepresidenta de l’ACO, i José Ramiro, Regidor de Comerç de l’Ajuntament d’Ondara.

D’altra banda, des d’ACO s’està aprofitant la campanya nadalenca per a anunciar la posada en marxa de la nova App gratuïta per a mòbils i tablets «Comerciants Ondara», en la que es poden trobar totes les novetats, ofertes i informació d’interès sobre els comerços associats, complementant així la informació de la seua pàgina web www.comerciantesondara.com. L’App es pot descarregar de forma gratuïta per mitjà de PlayStore.

img_20161229_135337 img_20161229_135040

 

Publicado en Actualitat.