JORNADA DE PORTES OBERTES DE PÀDEL ELS DIES 27 I 29 DE DESEMBRE A LA PISCINA D’ONDARA

Amb classes gratuïtes el dia 27 per a públic de 6 a 13 anys ; i el dia 29 de desembre a partir de 14 anys

Ondara, 23.12.16. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara i l’empresa municipal PIMON han organitzat unes jornades de portes obertes de pàdel per als dies 27 i 29 de desembre a les pistes de pàdel ubicades al recinte de la piscina municipal d’Ondara, amb l’objectiu d’introduir aquest esport i oferir unes sessions de prova gratuïtes per als interessats a practicar-ho.

Les jornades de portes obertes de pàdel comptaran amb classes gratuïtes d’introducció al pàdel el dimarts 27 de desembre a les 17 hores dirigides a xiquets i xiquetes de 6 a 13 anys, i el dijous 29 de desembre a les 17 hores, la sessió estarà dirigida a persones a partir dels 14 anys.

Des de PIMON s’ha detallat que no cal inscripció prèvia, ni tampoc portar pala de pàdel; només acudir a les pistes de pàdel el dia i l’hora prevista.

Publicado en Actualitat, Esports.