ONDARA APLICARÀ ACCIONS DE MILLORA EN L’ADMINISTRACIÓ LOCAL

reunio-modernitzacio-3 reunio-modernitzacio-1

Les oficines de l’Ajuntament tindran nou horari d’atenció al públic a partir de gener de 2017

Ondara, 22.12.16. Aquest matí s’ha celebrat a l’Ajuntament d’Ondara la reunió convocada per les Regidories de Modernització i de Personal de l’Ajuntament d’Ondara amb els treballadors municipals, per a detallar les mesures que es van a posar en marxa des de principis de 2017, amb l’objectiu d’avaluar els processos de les oficines de l’administració local i aplicar accions de millora.

Segons ha explicat el Regidor de Modernització de l’Administració, José Ramiro, en 2017 es va a realitzar una anàlisi de l’administració local a les oficines de l’edifici de l’Ajuntament, per a avaluar si els processos que se segueixen en els diferents departaments són correctes o si es poden millorar, i aplicar les corresponents accions de millora.

Dins de les actuacions a implementar a partir de la primera quinzena de gener de 2017, es troba la creació d’un grup de treball compost per treballadors de l’Ajuntament i regidors de la corporació municipal, el “grup de modernització” que s’encarregarà d’elaborar un calendari d’accions per a 2017 que inclourà la coordinació de les reunions de modernització dels diferents departaments i l’aplicació de mesures de millora, així com definir la forma més eficient de treballar.

Entre les actuacions de millora de l’administració previstes, els horaris de 8 a 8:30 i de 14 a 15:15 hores es destinaran a la realització de treball intern del personal de l’Ajuntament, per la qual cosa l’horari d’atenció al públic a les oficines de l’Ajuntament d’Ondara passarà a ser de 8:30 a 14 hores a partir del mes de gener, segons ha concretat José Ramiro. Encara que parega que pot reduir-se el servei d’atenció al ciutadà, en minvar l’horari d’atenció al públic, José Ramiro ha matisat que “també és important millorar el servei de l’administració perquè siga més eficient i el temps de resposta als veïns més àgil”.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.