ONDARA APEL·LA A LA SOLIDARITAT DE LA CIUTADANIA PERQUÈ ACUDISCA A LA DONACIÓ DE SANG EXTRAORDINÀRIA DE NADAL EL 23 DE DESEMBRE

cartell-donacio-23-desembre-2016

La cita coincideix amb la visita del Pare Noel, per la qual cosa s’anima als familiars dels xiquets i xiquetes a què donen sang en la Casa de Cultura la vesprada del divendres 23 de desembre

Ondara, 16.12.16. Ondara tornarà a demostrar la seua solidaritat durant aquestes festes nadalenques a través de la donació extraordinària de sang que tindrà lloc el proper divendres 23 de desembre en la Casa de Cultura d’Ondara. Segons ha anunciat l’Alcalde i Regidor de Sanitat, Zeus Serrano, la donació de sang tindrà lloc a la Casa de Cultura coincidint amb la celebració, en la Plaça Major, de la tradicional visita del Pare Noel. Per aquest motiu, des de la Regidoria de Sanitat s’ha volgut animar als familiars que acompanyaran els xiquets i xiquetes d’Ondara en la visita del Pare Noel, que aprofiten l’ocasió per a donar sang. D’aquesta manera inculcaran als més menuts el valor de la solidaritat, a través d’un acte senzill, però que salva vides, com és la donació de sang.

La donació de sang es realitzarà en la Casa de Cultura d’Ondara el divendres 23 de desembre de 17 a 21 hores. Els participants rebran un detall del Centre de Transfusions com a obsequi a la seua col·laboració, i a més, per gentilesa de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament, se’ls obsequiarà amb una planteta nadalenca i sorpreses per als xiquets.

Des de la Regidoria de Sanitat es pretén, amb aquesta iniciativa, involucrar els xiquets i xiquetes en la donació de sang (tal com ja es va fer en el concurs de cartells de donació de sang). Segons ha indicat Zeus Serrano, “educar en salut als infants és fonamental. Cal ensenyar als més xicotets i xicotetes de casa que la donació és un acte ràpid, senzill i amb poques molèsties però que ajuda a salvar vides”.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.