ATENCIÓ: SE SUSPENEN LES ACTIVITATS ESPORTIVES PREVISTES AQUEST CAP DE SETMANA PEL RISC DE GOTA FREDA

Ondara, 16.12.16. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara informa del decret d’Alcaldia emès aquest matí pel qual queden suspeses les activitats esportives previstes en el municipi d’Ondara, que afecten cadets i nivells inferiors per risc de gota freda i fortes pluges. Respecte a les categories de júniors i séniors, des de l’Ajuntament s’aconsella que se suspenguen les activitats previstes.

Durada prevista: des de les 18,00 hores del divendres 16 de desembre fins a les 24 hores del diumenge 18 de desembre, afectant tant les activitats a celebrar dins d’Ondara, com als desplaçaments de clubs d’aquesta població a altres localitats.

El motiu de la suspensió és que l’Ajuntament d’Ondara ha rebut avisos del Centre de Coordinacions d’Emergències, pel qual es preveuen fortes pluges durant tot el cap de setmana, amb elevat risc de gota freda (alerta taronja), no solament en la comarca de la Marina Alta sinó en moltes comarques de la Comunitat Valenciana. Atès l’informe del Cap de Policia Local al respecte, i resultant que aquesta situació aconsella que durant tot el cap de setmana se suspenguen aquelles activitats de caràcter esportiu, on hi participen menors d’edat, tot això en evitació de problemes més greus, s’ha decretat declarar suspeses les activitats esportives previstes.

Publicado en Actualitat, Esports.