RESULTATS ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS DE BÀSQUET D’ONDARA 1A SETMANA DESEMBRE 2016

ALEVÍ MASCULÍ

CB JOVENTUT EXCA XÀBIA 66 – 31 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Dissabte passat l’equip d’alevins competia front al Xabia, un equip que sols ha perdut dos partits en aquesta fase. Els ondarencs no pogueren aconseguir la victòria encara que milloraren el resultat obtingut en l’encontre anterior front a aquest equip. El joc va ser dur al llarg de tot el partit amb xicotetes diferències de resultat a favor dels locals en cada quart. L’equip continua treballant bé i millorant cada setmana.

INFANTIL MASCULÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 36 – 70 UPB GANDIA

Partit complicat per als ondarencs, els quals van començar molt forts igualant el marcador durant els dos primers quarts contra el líder invicte del grup. Els ondarencs aguantaren fins al tercer quart on el parcial fou de 2 a 11 a causa del poc encert de cara a cistella que es prolongà al llarg del partit. Així i tot, l’equip va recuperar la intensitat del joc i aconseguí bons punts en repetides jugades del partit. Ara queda seguir treballant i intentar competir la pròxima jornada contra el rival directe del grup.

INFANTIL FEMENÍ

VERGER 41 – 28 E.E ONDARA

El partit que decidia aquesta jornada el liderat del grup E, es decantà per les locals, desprès de marcar les distàncies en el 4rt i 5é quarts, amb parcials idèntics de 9-4 a favor d’elles.

Les Infantils d’Ondara, que començaren molt bé el partit, a partir d’ací foren incapaces de retallar les distàncies. No obstant perdre molts balons, les d’Ondara realitzaren un partit molt bo i regular.

Continuen segones de grup i sols depenen d’elles mateixes. Així i tot, si El Verger perdés, encara podrien aconseguir, de nou, el liderat del grup.

CADET FEMENÍ: CB OLIVA 51 – 57 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

El passat dissabte l’equip femení visità el pavelló del segon classificat del grup, l’Oliva. El partit començà com s’esperava amb un marcador igualat per als dos equips. No obstant, les d’Ondara començaren a desconnectar-se del partit baixant el nivell defensiu i l’anotació, la qual cosa provocà que les locals agafaren un distancia considerable en el marcador. En els últims quarts les d’Ondara despertaren i amb una molt bona defensa i encertades en atac, aconseguiren una gran remuntada que finalment acabà amb el resultat final de 51 – 57 per a l’equip visitant.

JUNIOR

EE ONDARA 61 – C.B. JOVENTUT XÀBIA 51

Tornaren els juniors a la victòria, després de 3 derrotes i confirmant la millora que venien mostrant en les ultimes jornades. El partit, com tots els del juvenil, va començar en avantatges per a l’equip visitant, però aquesta vegada els ondarencs van reaccionar ràpid i amb una bona defensa i millorant l’atac va aconseguir guanyar a l’únic equip de la comarca que juga en aquesta categoria. I el proper dissabte visita a l’Altea, un dels primers classificats, on des de l’escola s’espera seguisca la progressió de l’equip.

Publicado en Esports.