NOU LOGO PER A LA COMISSIÓ D’IGUALTAT D’ONDARA

logo-comissio-igualtat

Ondara, 24.11.16. La Regidora d’Igualtat d’Ondara, Raquel Mengual, ha donat a conèixer el nou logotip que a partir d’ara identificarà a la Comissió d’Igualtat d’Ondara. El logo ha sigut creat per l’estudiant ondarenc Antonio Galiano Serrano, de 17 anys, que cursa el Batxillerat Artístic a Dénia. Precisament, amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, que se celebra aquest divendres 25 de novembre, des de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara s’ha presentat aquesta nova imatge per a la Comissió d’Igualtat.

Cal recordar que la Comissió d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara es va constituir oficialment al setembre de 2015, i el seu objectiu és vetlar per la implantació del Pla d’igualtat d’oportunitats entre hòmens i dones del municipi d’Ondara.

D’altra banda, des de la Regidoria d’Igualtat s’ha recordat que aquest divendres 25 de novembre se celebrarà un acte en contra de la violència masclista. Serà a les 20 hores a la Casa de Cultura. En l’acte, representants de les associacions i col·lectius locals posaran un llaç negre en record i commemoració de cadascuna de les víctimes de la violència masclista d’enguany 2016, i diran cadascun dels seus noms. A continuació, tindrà lloc la lectura de poemes en contra de la violència cap a la dona, amb l’acompanyament musical dels germans Merxe i Paco Pineda.

cartell-comissio-igualtat

A més, hui dijous 24 de novembre, s’oferirà el Teatre i Col·loqui “Passos Lleugers”, una producció de CRIT Teatre amb la col·laboració d’Amnistia Internacional, amb “testimonis de dones encara presoneres a causa de la discriminació històrica i familiar”. Serà a les 20 hores en l’Auditori Municipal. La Regidora d’Igualtat, Raquel Mengual, ha animat a la ciutadania a què assistisca als actes programats amb motiu de la sensibilització i la visibilització de la violència masclista.

cartell-passos-ondara

Publicado en Actualitat, Cultura.