ONDARA CULMINARÀ AQUEST CAP DE SETMANA LA FIRA DE FIRES 2016 AMB LA MATINAL MOTERA, LA CONCENTRACIÓ DE VEHICLES CLÀSSICS I EL DIUMENGE DE TAPEIG AL PRADO

cartell-fira-ondara-2016-setmanes3

També continuarà la fira d’atraccions i la fira gastronòmica en els establiments participants

Ondara, 23.11.16. Aquest és l’últim cap de setmana de la Fira d’Ondara 2016, i per a posar el passador final a un mes de novembre dedicat als esdeveniments firals, l’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç, ha organitzat per al diumenge 27 de novembre la XIII Matinal Motera (organitzada per Ondara Custom Club), la XIII Concentració de Vehicles Clàssics, i el Diumenge de Tapeig al Prado. A més, aquest últim cap de setmana continuarà la fira d’atraccions i la fira gastronòmica, amb el trenet que portarà als usuaris de ruta pels establiments participants.

El Diumenge de Tapeig al Prado se celebrarà aquest diumenge 27 de novembre al Prado, en horari de 9 a 17 hores, obert a tot el públic, perquè els veïns d’Ondara i de la resta de la comarca puguen degustar la varietat de productes que s’oferiran en els estands que es van a muntar. La dinàmica serà la mateixa que en anys anteriors; els tiquets de 5 consumicions tindran un preu de 6 euros. Entre l’assortiment de plats, tapes i postres que s’oferiran, trobem des dels plats de pernil, els ous trencats, la paella, l’arròs al forn o la fideuà d’Al Teu Gust-Menjar per emportar (Ondara); a les famoses pilotes de putxero, les faves o els callos del Bar Plaça de Bous d’Ondara; les carns i els embotits casolans de la Carnisseria Fina (Sueca); les pizzes, l’aspencat, o la gran varietat d’entrepans (incloent entrepans de qualsevol classe de truites) del Forn del Crist (Sueca), per a acabar degustant els famosos dolços, tortes i pastissos de la Pastisseria Victòria d’Ondara, que oferirà el seu tradicional assortiment, incloent-hi milhojas, merengues, etc.

El diumenge 27 de novembre tindrà lloc la XIII edició de la Matinal Motera a l’Avinguda Doctor Fleming; un acte organitzat per Ondara Custom Club, amb el que s’espera la participació d’unes 1.000 motos provinents de tota Espanya, segons ha avançat el president de l’Ondara Custom Club, Julio Seguí Peña, sempre que no ploga. La XIII Matinal Motera ha estat presentada pels representants de l’Ondara Custom Club acompanyats pel Regidor de Promoció Econòmica, José Ramiro. Cal destacar que, dins del concurs organitzat per a la imatge de la camiseta commemorativa d’enguany, el disseny triat ha sigut el realitzat per Mariví, membre de l’Ondara Custom Club.

matinal-motera

Quant als detalls de la XIII Matinal Motera, les motos s’aparcaran, igual que l’any passat, en l’Avinguda Doctor Fleming, des de la gasolinera fins a la rotonda d’accés des del Verger, i carrers adjacents (incloent els carrers Verge de la Soledat i Segària). Per a això, l’Avinguda Doctor Fleming romandrà tallada al trànsit en aquest tram, oferint una magnífica exposició de motos durant tot el matí. Respecte a la programació de la Matinal Motera, comptarà amb concerts i actuacions en l’escenari que s’ubicarà al costat del Prado. El dissabte 26 de novembre, des de les 20 hores, s’oferiran les actuacions dels grups Siana Soul i Why Not. Quant al diumenge 27 de novembre, la Matinal Motera començarà a les 9 hores amb l’obertura de les inscripcions. (El tiquet per a la Matinal Motera tindrà un preu de 10 euros i inclou: cervesa de benvinguda, camiseta commemorativa, esmorzar en fira, i el ja típic aperitiu gambero). A les 10 hores, tindrà lloc el concert de La Moes Band; a les 12 hores, aperitiu gambero; a les 12:30 hores, lliurament de trofeus de la Matinal Motera (al primer inscrit, al pilot més jove, al pilot més veterà i al Club o Penya motera amb més inscrits). En finalitzar els trofeus, sobre les 13 hores, els assistents podran gaudir del concert de Marcos Elvis.

També se celebrarà aquest diumenge la XIII Concentració de vehicles clàssics, que tindrà lloc, com a novetat, a l’Avinguda d’Alacant. (de 9 a 10 hores serà la inscripció, i de 9 a 13 hores l’exposició).

concentracio-cotxes-antics2-copy-001

A més, aquest últim cap de setmana continuarà la fira d’atraccions i la fira gastronòmica. Els 12 negocis de restauració participants estaran connectats mitjançant un “trenet” que efectuarà una ruta circular, cada 30 minuts i gratuïta per als usuaris, el dissabte de 13 a 22 hores i el diumenge d’11:30 a 20 hores. Els bars i restaurants que participen en aquesta la Fira Gastronòmica 2016 són Hotel Ramis; Bar Restaurant Alfatares; Va de Bo; Allí Baix Bar; Restaurant Bar Plaça de Bous; Cafè Sendra; Bar Restaurant El Gallego; Bar La Xata; Bar La Parada – L’Euro; Bar El Terrat, Il’ Frateli «La Nonna», i Tasta’m.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.