EL XABIENC YOUSSEF AHATACH GUANYA LA V EDICIÓ DEL GRAN FONS D’ONDARA

Amb un temps estratosfèric de 51 minuts i 38 segons Youssef Ahatach, del Club Atletisme Llebeig de Xàbia va guanyar la V edició del Gran Fons d’Ondara, una prova que es va disputar el passat diumenge 13 de novembre dins dels actes de la Fira d’Ondara. El segon classificat va ser l’ondarenc Sergi Soler, del Club Atletisme Ondara, amb un temps de 53 minuts i 13 segons. El podi el va completar Francisco Javier Calabuig, del Club Atletisme Font de la Figuera. Va ser una prova molt disputada fins que Ahatach va canviar el ritme en els últims kilòmetres per endur-se la prova.

En categoria femenina la victòria va ser per la xabienca María Isabel Ferrer, que va fer un extraordinari temps de 1 h i 16 segons i arribava a meta en el lloc 23 de la general. La segona classificada va ser Alejandra Arribas i el podi el va completar María del Carmen Lorenzo.

Pel que fa als corredors locals, en categoria masculina el primer va ser Raül Lara, seguit de Joanfe Ribes i Emili Pérez. En dones, la primera va ser Almudena Sánchez, el segon lloc va ser per a Mónica Torres i la tercera va ser Paquibel Cardona. Com que els trofeus no són acumulatius, en aquest podi no van pujar Ana Melenchón, ja que va ser la tercera classificada en la categoria de Veterans B Femení, i Antonia Guardiola, Nerea Frasés i Carol Hernández, que van ser les tres primeres classificades en la categoria sènior femení. També cal destacar el primer lloc de l’ondarenc Blas Artesero en la categoria Sub 23 masculí. Les posicions per categories es poden consultar en la pàgina web www.somesport.com

Els participants van recórrer els 15 quilòmetres de la prova, que, tenint eixida i meta junt amb el Prado d’Ondara, va discórrer per quatre termes municipals (Ondara, Beniarbeig, Sanet i Negrals, i Benidoleig). La Regidora d’Esports, Mar Chesa, ha valorat molt positivament l’organització de la prova i la participació de més de 350 corredors en aquesta cinquena edició. A més, ha destacat la magnífica organització del Club d’Atletisme d’Ondara. Així mateix, ha agraït la col·laboració de la Policia Local, Protecció Civil, Màxima Bikes i Ondara Custom Club, així com dels municipis de Beniarbeig, Sanet i Negrals, i Benidoleig, per on s’ha desenvolupat la prova. En el lliurament de trofeus, van participar lliurant els premis l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano i la Regidora d’Esports, Mar Chesa.

img_6170 img_6225 img_6226 img_6209 img_6219   img_6218 img_6228

img_6208

Publicado en Esports.