EL CONJUNT CADET DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA D’ONDARA, PRIMER CLASSIFICAT PROVINCIAL EN LA 2a FASE DE LA LLIGA INTERCLUB

2a-fase-lliga-interclub-2

Ondara, 08.11.16. L’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara va continuar aquest passat cap de setmana collint excel·lents resultats dins del calendari de competicions. El conjunt de categoria cadet, integrat per Alba Fornés, Sandra Gamero, Eva Signes, Vanessa Escrivà i Irene Estévez va participar el dissabte 5 de novembre en la segona fase provincial de la Lliga Interclub, celebrada a Villena.

El conjunt cadet d’Ondara, entrenat per Alicia Ivars, va quedar en primera posició de la seua categoria; repetint així els resultats del passat 16 d’octubre, quan també va quedar primer en la primera fase provincial. Encara queda una última fase provincial per al resultat final.

D’altra banda, la gimnasta d’Ondara, María Vallalta, es va proclamar amb el seu equip del Club de Xàbia, campiona de categoria prebenjamí.

2a-fase-lliga-interclub-1

Des de la Regidoria d’Esports d’Ondara, la seua responsable, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona a les gimnastes d’Ondara per la seua gran actuació.

Publicado en Actualitat, Esports.