L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA ESTRENA LA TEMPORADA PARTICIPANT EN EL TROFEU COMMEMORATIU DEL 9 d’OCTUBRE EN ELS POBLETS

Ondara, 10.10. 16. Els xiquets integrants de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara van encetar la nova temporada de pilota 2016-2017 dissabte passat 8 d’octubre, participant en el Trofeu Commemoratiu del 9 d’Octubre en Els Poblets, organitzat pel Club de Pilota Valenciana Els Poblets. Els equips benjamins i alevins d’Ondara van disputar les partides del torneig contra els equips locals alevins dels Poblets, i van jugar al carrer Sant Josep. Mentre que els equips infantil i cadet d’Ondara van jugar una partida d’exhibició, perquè els més menuts pogueren observar l’evolució dels jugadors de més edat.

Des de l’Escola de Pilota d’Ondara, el seu entrenador Mateu Fornés ha agraït al Club de Pilota Valenciana Els Poblets la bona organització d’aquest torneig, en el que els xiquets de l’escola d’Ondara van gaudir molt jugant al raspall durant tot el matí, i en finalitzar van rebre tots els participants una medalla.

medalles

Indicar, d’altra banda, que la presentació oficial de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara tindrà lloc aquest dijous 13 d’octubre a les 18:30 hores en el Trinquet Municipal d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Esports.