L’ESCOLA MUNICIPAL ESPORTIVA DE BÀSQUET D’ONDARA COMPTA AMB 110 PARTICIPANTS AQUESTA TEMPORADA 2016-17

El dissabte va tindre lloc la presentació oficial dels 8 equips de l’escola de bàsquet i del CB Ondara al pavelló municipal

Ondara, 04.10.16. Dissabte passat van ser presentats oficialment els equips de l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara temporada 2016-2017; un total de 8 equips en què jugaran 110 xiquets i jóvens en les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i júnior. També va ser presentat l’equip sénior masculí del CB Ondara. La presentació va tindre lloc al Pavelló Municipal, en un acte organitzat per la Regidoria d’Esports d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, i celebrat en presència de les famílies dels jóvens esportistes. L’acte va comptar amb la participació de l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano, qui va recalcar la importància d’aquest projecte esportiu, l’objectiu del qual és fomentar els valors de respecte i treball en equip. La Regidora d’Esports, Mar Chesa, ha donat les gràcies als integrants de l’Escola Municipal de Bàsquet, alumnes, entrenadors i a les famílies, perquè són ells els verdaders artífexs que fan que l’Escola funcione.

Els 8 equips de l’Escola Municipal de Bàsquet van ser presentats un a un al pavelló, anomenant als entrenadors i a tots els jugadors i jugadores de cada categoria. En l’equip conjunt que engloba les categories prebenjamí (2009-2010) i benjamí (2007-2008), estan els més menuts de l’escola de bàsquet, 25 xiquets que són entrenats per Toni Carrió i Pere Giner. En l’equip aleví femení (2005-2006) juguen 9 xiquetes, entrenades per Toni Carrió. L’aleví masculí (2005-2006), amb 14 xiquets, està entrenat per Lluís Fornés. L’infantil femení (2003-2004), amb 15 xiquetes, compta amb Pep Giner com a entrenador. Lluís Fornés és l’entrenador de l’infantil masculí (2003-2004), amb 12 jugadors. L’equip cadet femení (2001-2002) compta amb 10 jugadores, entrenades per Javier Garcia de la Cruz. El cadet masculí (2001-2002) té 15 integrants, dirigits per Pere Giner. I l’equip júnior masculí (1999-2000), entrenat per Vicent Mas, compta amb 10 jugadors. A tots ells, la Regidora d’Esports, Mar Chesa, i el coordinador de l’Escola de Bàsquet, Vicent Mas, els han desitjat molta sort per a la nova temporada.

Després de la presentació dels equips de l’Escola, va tindre lloc la de l’equip sénior del CB Ondara. Tots ells van ser presentats oficialment davant d’un pavelló ple de públic que va recolzar als jóvens esportistes ondarencs en aquest inici de temporada. Després, els aficionats van poder presenciar el partit del CB Ondara (preferent) contra el Nou Bàsquet Alboraia (1a Div. Nacional).

Publicado en Actualitat, Esports.