40 PERSONES PARTICIPEN EN EL CURS D’AGRICULTURA ECOLÒGICA QUE S’IMPARTEIX AQUESTA SETMANA A ONDARA

agricultura-ecologica-5 agricultura-ecologica-6

Ondara, 04.10.16. Durant aquesta setmana (del 3 al 7 d’octubre) s’està impartint a la Casa de Cultura d’Ondara el Curs d’Introducció a l’Agricultura Ecològica de l’Institut Valencià d’Investigacions Agràries, de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural. Un total de 40 persones s’han inscrit en aquest curs, de 15 hores de formació.

El curs està impulsat per la Regidoria d’Agricultura, Medi Ambient i Espais Naturals d’Ondara, dirigida per Pere Picornell, amb el suport de l’oficina ADL-AFIC d’Ondara. En la temàtica es troben matèries com a Introducció a l’agricultura ecològica, experiències locals d’agricultura ecològica, fertilitat de la terra, fertilitzants autoritzats i compostatge, diversitat agrària, la importància de les llavors, sanitat en cultiu ecològic, plagues i malalties, entre altres. Les formació va a càrrec de tècnics especialitzats en agricultura de la Conselleria.

El Regidor d’Agricultura, Pere Picornell, ha destacat el gran interès suscitat per aquest curs, la seua interessant temàtica i l’alta participació registrada.

agricultura-ecologica-1 agricultura-ecologica-2-copia agricultura-ecologica-4

Publicado en Actualitat, Ajuntament.