ELVIRA CAMBRILS PRESENTA A ONDARA LA SEUA NOVEL·LA “VESTIDA DE LLUNA”

Ondara, 30.09.16. L’escriptora Elvira Cambrils va presentar ahir a la Casa de Cultura d’Ondara la seua nova novel·la “Vestida de lluna”; una presentació literària emmarcada en la programació cultural d’Ondara del mes de setembre, realitzada amb la col·laboració d’Edicions del Bullent.

presentacio-elvira-cambrils-9presentacio-elvira-cambrils-8

L’acte literari va ser introduït per la Bibliotecària d’Ondara, Amparo Martí, i presentat per l’escriptor i periodista Jovi Lozano-Seser, qui en la seua presentació va dir “tinc el plaer de presentar-li a l’admirada amiga i escriptora Elvira Cambrils la seua nova novel·la «Vestida de lluna», Premi Soler i Estruch 2015: un diari de viatge que és alhora recull de contes i apassionat recorregut vital”, afegint que “tot just fa un any ens presentava la seua anterior obra i és un goig comprovar com la seua narrativa inconfusible continua abeurant-se d’una mediterrània tan mítica com carnal”.

presentacio-elvira-cambrils-4

Fa just un any, al setembre de 2015, l’escriptora de Pego Elvira Cambrils presentava a Ondara la seua anterior novel·la “Tot el que tinc per ballar amb tu”. L’autora va manifestar ahir la seua alegria de tornar a Ondara per encetar un diàleg amb els lectors i gaudir de l’intercanvi. El seu nou llibre és una aproximació a l’autoficció: un àmbit que l’escriptora pretén tornar a visitar en properes incursions. “Vestida de lluna” consisteix en una sèrie de contes que són com belles postals de viatges on no només es descriuen paisatges sinó també trobades humanes.

presentacio-elvira-cambrils-12

Publicado en Actualitat, Cultura.