ONDARA TRI-ESPORT, CAMPIÓ PER CLUBS DEL TRIATLÓ OLÍMPIC DE XÀBIA 2016

*COMUNICAT REMÈS PEL CLUB ONDARA TRI-ESPORT*

El club de Triatló Ondara Tri-Esport va participar el passat diumenge 25 de setembre al Triatló de Xàbia. Un esdeveniment organitzat per part dels clubs Tri-llebeig, Gurugú Bicicletes i Xabia’s Bikes en col·laboració en les institucions públiques de la localitat i voluntaris que fan possible aquesta comesa. La prova es va disputar a la platja de l’Arenal on es van disputar dos modalitats de triatló, sprint (750 m natació, 20 km bicicleta i 5 km a peu) i l’Olímpic (1500 m natació, 40 km bicicleta i 10 km a peu). La prova va reunir a més de 450 triatletes entre les dues . Els triatletes de l’Ondara Tri-Esport van participar en les dues modalitats. En la modalitat reina del Triatló, l’Olímpic, Ivan Payà, Sergi Torres, Jorge Llàcer i Javi van aconseguir entrar a meta el 4t, 6é i 11é i respectivament la qual cosa va fer que es proclamara campió per clubs l’Ondara Tri-Esport. A més, cal dir que a títol individual Payà va aconseguir primer de la categoria veterà 1 i Torres 2n de la mateixa categoria. Així tot, el transcurs de la prova va estar d’allò més animada.

Pel que fa a la modalitat sprint van participar els següents membres: Pau Segarra, Òscar Fornés, Morera, August Riera, Ricardo Vicens i Víctor Contri completant així la gran participació del club Ondarenc a la localitat xabiera.

Un triomf per Clubs més que es sumava a l’èxit protagonitzat pel club Ondara Tri-Esport al Triatló de Xàbia.

Una jornada de festa de l’esport on el triatló de la mà de l’Ondara Tri-Esport va ser protagonista en una jornada banyada de triomfs i esport, una combinació excel·lent que recalca a Ondara en l’avantguarda del Triatló a la Comarca.

*COMUNICAT REMÈS PEL CLUB ONDARA TRI-ESPORT*

Publicado en Actualitat, Associacions.