PRIMERS PARTITS DE L’ESCOLA DE BÀSQUET D’ONDARA

Ondara, 13.09.16. Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara s’ha informat que dissabte passat 10 de setembre, es van disputar els primers partits dels equips de l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara. En concret, es van disputar els 2 encontres dels equips Júnior femení i masculí. Els dos van acabar en derrota per als equips d’Ondara, però van servir per a conèixer l’estat de forma dels jugadors i jugadores, i els punts dèbils, amb l’objectiu de continuar treballant i millorant.

D’una banda, les integrants de l’equip Júnior femení van jugar al pavelló Joan Fuster contra el CB Dénia, amb un equip reforçat amb 5 jugadores cadet. El Dénia va tindre el partit controlat en tot moment amb una defensa més intensa, i molts punts després de contraatac.

D’altra banda, el Júnior masculí va disputar a Pego un partit molt igualat en la primera part, on la diferència va ser únicament de 2 punts. Però en la segona part, l’equip local va ampliar la diferència fins al 57-38 final.

Els entrenadors d’ambdós equips, Lluís Fornés i Vicent Mas, consideren que han sigut dues proves positives per a recavar informació i continuar millorant.

basquet-ondara-1

Publicado en Actualitat, Esports.