ONDARA OFERTA UNA TRENTENA DE CURSOS PER A L’ANUALITAT 2016-2017

  • Les novetats són els cursos de rus, llenguatge dels signes, zumba, dansa del ventre, rock, kizomba, latin hustle, nivells inicial i avançat de fotografia digital, i iniciació a sevillanes

  • El procés de matrícula romandrà obert de l’1 al 23 de setembre

Ondara, 31.08.15. La Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, ha donat a conèixer la nova oferta de cursos projectats per l’Ajuntament per a l’anualitat 2016-2017, el termini d’inscripció dels quals estarà obert de l’1 al 23 de setembre. Els cursos, que començaran a partir del 3 d’octubre, estan organitzats per les Regidories de Cultura i Esports de l’Ajuntament d’Ondara. Es tracta d’una trentena de cursos de molt variada temàtica. Raquel Mengual ha destacat les principals novetats d’enguany; es tracta dels nous cursos d’iniciació al rus, i de llengua dels signes; en balls, les novetats són dansa del ventre, rock, kizomba, latin hustle i iniciació a sevillanes; en l’apartat “estar en forma”, zumba, i en altres apartats, les novetats són els nivells inicial i avançat de fotografia digital.

Quant a la temàtica de balls, enguany s’ofereixen tres grups de dansa popular: per a xiquets (gratuït), per a principiants i per a iniciats; un grup de danses del món; sevillanes (nivell iniciació i nivell avançat), dansa del ventre, rock, kizomba, latin hustle (ball disco en parella i tango) i dos nivells (I i II) de salsa i batxata.

Pel que fa a “Estar en forma”, els interessats podran apuntar-se en cursos d’hata-ioga, kundalini ioga, Tai-xí, gimnàstica de manteniment, Pilates-Fitness (dos grups, en horaris de matí i vesprada), pilates, Pilates de recuperació, i la novetat de zumba.

En l’apartat de llengües, s’impartiran dos nivells d’anglès (B1 i B2); dos nivells de valencià (mitjà i superior), i les novetats d’iniciació al rus i de llenguatge dels signes.

Quant a altres matèries, s’oferiran cursos de boixets, cuina elaborada amb noves receptes, cuina tradicional, i fotografia digital en tres nivells (inicial, intermedi i avançat).

Per a realitzar cadascun dels cursos, el requisit és que hi haja un mínim de 10 persones inscrites. Per a més informació sobre els cursos, el preu i els horaris, es pot acudir a la Casa de Cultura. Les inscripcions es realitzaran de l’1 al 23 de setembre en la Casa de Cultura d’Ondara de 9 a 21 hores. Els jóvens d’Ondara d’entre 18 i 28 anys tenen un 10% de descompte en la matrícula de qualsevol curs. La inscripció per als cursos comporta el pagament del curs, i no s’acceptarà la devolució del mateix. Els interessats hauran d’aportar per a formalitzar la inscripció fotocòpia del DNI i del número de compte (excepte aquelles persones que ja hagen participat prèviament en algun curs).

La Regidora de Cultura, Raquel Mengual, ha animat a la ciutadania a què participe activament en alguna de les propostes oferides per l’Ajuntament per a la nova temporada. A més, ha anunciat que a fi de presentar i donar a conèixer a la ciutadania algunes de les propostes, el dimecres 14 de setembre a les 20:30 s’oferirà en la Casa de Cultura una xarrada informativa sobre el curs de fotografia digital; el dijous 15 de setembre a les 20:30 hores tindrà lloc en la Casa de Cultura una xarrada sobre el curs de la llengua dels signes, i el divendres 16 de setembre a les 20:30 hores en el Prado s’oferirà una demostració dels nous cursos de zumba, dansa del ventre, rock, kizomba i Latin Hustle.

Publicado en Actualitat, Cultura.