EL TRINQUET D’ONDARA VA ORGANITZAR EL I CAMPIONAT DE PILOTA DE XIQUETS

Josep Sapena (Ondara,) Andreu (Ondara) i David (Gata), campions del campionat, i Àlex Terrades (Ondara), Jeroni (Oliva), i Jesús (Oliva), subcampions

Ondara, 31.08.16. El Trinquet Municipal d’Ondara va celebrar el passat cap de setmana la final del Campionat de Pilota de Xiquets, després d’una intensa setmana de partides celebrades diàriament. Del 22 al 27 d’agost, el Trinquet Municipal ha acollit aquest campionat, que ha comptat amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, i en el que han participat 15 xiquets d’entre 10 i 15 anys de la Marina Alta i la Safor, de les categories des d’aleví fins a cadet, segons ha concretat el responsable del trinquet, Josep Escoto.

La final es va celebrar dissabte passat 27 d’agost, i en ella es van enfrontar dos trios: un estava integrat per Josep Sapena (Ondara), Andreu (Ondara), i David (Gata) i l’altre per Àlex Terrades (Ondara), Jeroni (Oliva), i Jesús (Oliva). La final la van guanyar Josep Sapena, Andreu i David amb un resultat final de 25-10.

El lliurament de trofeus va comptar amb la participació del Regidor de Joventut, José Ramiro. Des del Trinquet Municipal s’ha volgut agrair a l’Ajuntament d’Ondara la seua col·laboració en el campionat.

Publicado en Actualitat, Esports.