ALTA ASSISTÈNCIA A LA REUNIÓ INFORMATIVA DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA

reunio escola futbol (6) reunio escola futbol (5) reunio escola futbol (4)

De moment ja hi ha 20 inscrits en categoria querubí (la novetat d’aquest curs)

Ondara, 30.08.16. La Regidoria d’Esports d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, va mantindre ahir a la Casa de Cultura una reunió informativa dirigida a les famílies dels alumnes de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara. En aquesta trobada es va aprofitar per a presentar oficialment al nou coordinador de l’Escola, Vicent Moncho, així com per a donar a conèixer el projecte de l’Escola de Futbol per a aquest curs 2016-2017, i els que seran els entrenadors de cadascun dels equips aquesta nova temporada.

La principal novetat per a aquest nou curs 2016-2017 és la incorporació de la categoria querubí (per a xiquets i xiquetes nascuts en 2011 i 2012). Segons ha anunciat Mar Chesa, aquesta categoria està tenint una gran acceptació; de fet ja s’han inscrit 20 alumnes d’aquestes edats. Fins al passat curs, la categoria de menor edat en l’escola de futbol d’Ondara era la de prebenjamí.

Des de la Regidoria d’Esports d’Ondara es recorda que està obert el termini d’inscripció per al nou curs 2016-2017, i que les inscripcions es poden realitzar a l’oficina d’esports, al Pavelló Municipal d’Ondara, de 8 a 15 hores.

reunio escola futbol (3) reunio escola futbol (1)

Publicado en Actualitat, Esports.