20 PERSONES VAN PARTICIPAR EN EL TALLER DE IOGA ORGANITZAT PER LA REGIDORIA D’ESPORTS

L’activitat va ser solidària, i els fons recaptats es destinaran a la Residència d’Ondara

Ondara, 05.08.16. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara va organitzar ahir dijous 4 d’agost un taller d’iniciació al ioga, que es va celebrar en dues sessions (matí i vesprada) en la zona enjardinada de la piscina municipal d’Ondara. Un total de 20 persones van participar en aquesta iniciativa que va estar impartida per Sara Gavilà Martín.

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha valorat positivament la participació en aquesta proposta, i ha donat les gràcies als assistents, atès que es tractava d’una activitat solidària la recaptació de la qual es destinarà a benefici de les persones majors de la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara.

taller ioga (4) taller ioga (3) taller ioga (2) taller ioga (1)

Publicado en Actualitat, Esports.