L’AJUNTAMENT REALITZA LA INSTAL·LACIÓ FIXA DE LLUM I AIGUA PER ALS GARITOS DE SANT JAUME

  • L’objectiu és estalviar diners a les arques públiques evitant les successives instal·lacions temporals

Ondara, 06.07.16. Amb l’objectiu d’estalviar diners a les arques públiques municipals des d’ara i durant els pròxims anys, l’Ajuntament d’Ondara ha concretat aquesta setmana la col·locació de tot el cablejat soterrat d’electricitat i d’aigua per a donar servei als garitos que s’instal·len durant les festes de Sant Jaume al carrer Pintor Segrelles (zona posterior de la Plaça de Bous, al costat del riu Alberca al seu pas pel nucli urbà).

Els Regidors de l’Ajuntament d’Ondara Josep Carles Femenia (Planejament i Urbanisme), Pere Picornell (Obres i Serveis Públics) i José Ramiro (Comerç i Indústria) han supervisat els treballs realitzats, que han consistit en la instal·lació de tota la xarxa d’aigua i llum de forma fixa i soterrada, amb preses cada quatre metres. Els treballs s’han executat mitjançant els recursos propis de l’Ajuntament, a través de la brigada municipal, i el consistori ha assumit el cost del material.

La finalitat d’aquesta mesura és “gestionar de forma eficient i eficaç, perquè es puga estalviar econòmicament”, atès que, fins ara, cada any l’Ajuntament costejava la instal·lació temporal elèctrica i hídrica. Segons ha confirmat el portaveu de l’Equip de Govern, José Ramiro, aquesta actuació, que serà duradora, estarà amortitzada en 2 o 3 anys, i suposarà un important estalvi per a l’Ajuntament.

A més, la instal·lació elèctrica del Prado està a punt de regularitzar-se i col·locar el comptador, de manera que El Prado serà un generador elèctric i no s’haurà de demanar, cada vegada que s’utilitze, el butlletí temporal. Des del Prado es podrà donar llum a tota la zona annexa de garitos de Sant Jaume, suposant un gran estalvi per als pròxims anys. A més, les actuacions dutes a terme permetran l’estalvi en la instal·lació d’altres esdeveniments (com a fires, berenars d’ames de casa, misses de rams, sopars de festers de Sant Antoni, etc), a més de Sant Jaume. De fet, en el Tardeo celebrat recentment ja es van utilitzar.

La instal·lació elèctrica del Prado suposa també una important mesura de seguretat, ja que des d’ara es passaran revisions OCA (obligatòries per a edificis de gran concurrència) i s’ha instal·lat un SAI (perquè les portes principals es puguen obrir en cas de tall de subministrament elèctric).

Publicado en Actualitat, Ajuntament.