JOSEP CARLES FEMENIA RENUNCIA A LA SEUA ACTA DE REGIDOR

· El Regidor pel PSPV-PSOE i membre de l’Equip de Govern, que ahir va presentar la seua renúncia per registre d’entrada a l’Ajuntament, argumenta motius personals per a prendre aquesta decisió

· En el seu lloc entrarà com a Regidor Francesc Antoni Giner, que va ocupar el núm. 6 en la candidatura del PSPV-PSOE

Ondara, 05.07.16. El Regidor pel PSPV-PSOE i membre del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament d’Ondara, Josep Carles Femenia, va presentar ahir per registre d’entrada a l’Ajuntament la renúncia a la seua acta de regidor. Josep Carles Femenia ja va anunciar la seua renúncia en la sessió plenària de dijous passat 30 de juny, i també en les Juntes Generals de les empreses municipals PIMON i SINMA, de les quals és el conseller delegat. Josep Carles Femenia és membre de l’Equip de Govern i responsable de les Regidories de Compres i Contractació; Règim jurídic i Interior; Territori, Planejament, Gestió i Disciplina Urbanística.

Josep Carles Femenia porta 9 anys formant part de la corporació municipal d’Ondara pel PSPV-PSOE. Com a regidor en l’oposició durant 8 anys: en les candidatures de 2007-2011, i de 2011-2015 (en aquest cas, encapçalant la candidatura socialista), i, des de 2015, com a regidor de l’Equip de Govern.

Josep Carles Femenia argumenta, per a prendre aquesta decisió, que les seues condicions personals, familiars i laborals no li permeten tindre tota la dedicació necessària (que pensa que es mereix el poble d’Ondara) per a desenvolupar la seua tasca com a Regidor de l’Ajuntament, i per tant, vol donar pas a què una altra persona puga dedicar-se en plenes condicions a la dita tasca.

En el ple va assegurar que havia estat un plaer representar al poble d’Ondara durant 9 anys, i va agrair a l’Equip de Govern per les regidories que ha ostentat des de juny de 2015. També va agrair al PSPV d’Ondara haver confiat en ell perquè formara part de la seua candidatura. I especialment va agrair als seus companys durant 8 anys en l’oposició; Àngels, Àngel, Xisco, José i Antonia. També va voler agrair a tot el funcionariat i personal treballador de l’Ajuntament el seu treball i bona predisposició. Tant l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano, com el portaveu del PSPV, José Ramiro, van agrair en el ple a Femenia la seua participació en la vida política del municipi durant aquests anys

Després de la renúncia de Josep Carles Femenia (que serà presentada formalment en el pròxim ple ordinari) s’iniciarà el procediment legal oportú per a designar el pròxim regidor pel PSPV a l’Ajuntament d’Ondara. El Grup Municipal Socialista ja ha informat que la persona que s’incorporarà com a regidor és Francès Antoni Giner, que és el següent de la llista atès que va ocupar el nº6 de la candidatura del PSPV-PSOE en les passades eleccions municipals. Assumirà les mateixes competències que fins a la data ostentava Josep Carles Femenia, incloent-hi el seu càrrec com a conseller delegat de les empreses municipals, a què Francès Antoni Giner ja es va incorporar en la Junta General de la setmana passada.

Publicado en Actualitat, Política.