Comunicat Associació Futbol Sala d’Ondara

Comunicat enviat per l’Associació de Ftubol Sala d’Ondara:

24 HORES FUTBOL-SALA “VILA D´ONDARA 2016”

«El passat cap de setmana es van disputar al Pavelló Municipal les “24 hores futbol-sala Vila d´Ondara”, que enguany han arribat a la seua XXVII edició.

Organitzades per la Associació Futbol-Sala Ondara (A.F.S.O.), i amb la col·laboració de l´Ajuntament d´Ondara, esta edició va comptar amb la participació de 12 equips, que van quedar enquadrats en 3 grups. El grup A estava format per: Darastaff, Una Dotzena, Hola Wifi i Zapatería Ramón Marsal. Al grup B estaven els equips de Hotel Los Ángeles, Bodega Aguilar, Rte. Miguel Juan i Pililos Il Fratelli. Al grup C: Fisioestevez.com, Bukade, Quintos 2016 i Bar Trinquet.

La competició s´inicià el divendres 24, a les 20.30 h, i la primera fase es va allargar fins les 10 h del matí del dissabte 25. A eixa hora, el torneig “24 hores futbol-sala Vila d´Ondara” es va prendre un xicotet descans, per tal de deixar pas als veterans. I es que el nostre Pavelló va ser escenari de la disputa d´un torneig de futbol-sala veterans (amb 5 equips del nostre poble) i un triangular de futbol-sala femení (amb la participació de 3 equips).

Ja el dissabte vesprada, a partir de les 15.30 h, es va reprendre la competició del torneig “24 hores futbol-sala Vila d´Ondara” amb la disputa del quarts de final. A continuació, a les semifinals es van produir els següents enfrontaments: Darastaff contra Una Dotzena i Zapatería Ramón Marsal contra Rest Miguel Juan. Els guanyadors van ser Darastaff i Zapatería Ramón Marsal, que es van classificar per jugar la final. Els derrotats a les semifinals van procedir al llançament de penals per decidir el 3er. i 4t. lloc, sent vencedor (i per tant 3t. classificat) l´equip Una Dotzena.

La gran final va començar a les 20:30 h de la vesprada del dissabte. El públic congregat al Pavelló Municipal va gaudir de la que, probablement, va ser la millor final dels últims anys. Dos grans equips (Darastaff i Zapatería Ramón Marsal), van demostrar perquè havien arribat tant lluny. Després d´uns minuts inicials de tanteig, Darastaff va agafar l´iniciativa en el joc i també en el marcador, davant d´un Zapatería Ramón Marsal que ho intentava però l´encert no els acompanyava. El resultat final, 5 a 2, va consagrar a Darastaff com el campió de la present edició de les 24 hores Vila d´Ondara».

QUADRE FINAL DE PREMIS:

CAMPIÓ: Darastaff

SUBCAMPIÓ: Zapatería Ramón Marsal

3t. CLASSIFICAT: Una Dotzena

Equip Menys golejat: Bar Trinquet

Jugador Màxim golejador: Javier Hernández, del Darastaff

Zapatería Ramón Marsal, subcampió 24 hores Una Dotzena, 3rt. classificat Javier Hernández, jugador màxim golejador Bar Trinquet, equip menys golejat

Publicado en Esports.