Comunicat III Campus de Bàsquet d’Ondara

Comunicat enviat per l’organització del III Campus de Bàsquet d’Ondara:

«ONDARA TANCA EL SEU 3ER CAMPUS DE BÀSQUET

La III edició del Campus de Bàsquet d’Ondara, organitzat des de la Regidoria d’Esports d’Ondara i l’empresa pública PIMON, va finalitzar el passat dissabte 2 de juliol tan satisfactòriament com les dues anteriors, ja que es van aconseguir novament els principals objectius que es perseguien: una magnífica convivència, la diversió garantida i la pràctica del nostre esport favorit.

Una altra vegada han vingut jóvens de diferents indrets de la comarca (Ondara, el Verger, els Poblets, Pedreguer, Dénia, Gata, Benissa, Pego…), que compartixen el bàsquet com a esport comú. En aquesta ocasió n’han sigut 90, fet que ens congratula especialment, ja que significa que hem tornat a augmentar el nombre d’inscripcions.

Un projecte que, dirigit per Mateu Vives, ha comptat amb un equip humà sòlid i amb molta dedicació. Han sigut: Pere Giner, Sergio López, Javi García, José Vicente Cañamás, Lluis Fornés, Arnau Mas, Jaume Noguera, Sandra Alentado, Carla Roma, Jèssica González, Clara Mas, Aitana Tous, Joshua Font i Pablo Catalá.

El Campus té com a pilar clau el treball tècnic-tàctic específic d’aquesta disciplina. I és per això que es busca una atenció més individualitzada de l’esportista. A més, durant les diferents sessions de treball s’ha disposat de diversos entrenadors en grups reduïts per tenir la major atenció possible per a la bona execució dels diferents treballs. Tot complementat amb activitats recreatives, jocs, piscina, platja i activitats complementàries a l’activitat física, com per exemple la visita de l’equip de bàsquet amb cadira de rodes de l’Elx.

Una altra de les característiques fortes del Campus és la visita al llarg de la setmana per part de prestigiosos entrenadors, molts d’ells seleccionadors autonòmics de diferents categories i entrenadors superiors, els quals vénen a realitzar diferents treballs específics amb els esportistes. Així doncs, els xiquets i les xiquetes han pogut gaudir de diverses visites i activitats.

Dilluns 27 va vindre Víctor Rubio, entrenador superior, seleccionador del Cadet Masculí Valencià i responsable de l’àrea de tàctica dels cursos de formació de la FBCV. Dimarts 28 vam comptar amb visita de Jaume Tormo, entrenador EBA a Paterna i seleccionador Infantil Femení de la Comunitat Valenciana. Dimecres 29 vam realitzar una eixida a la platja, on va destacar l’activitat de rugbi, realitzada pel Dénia Rugbi Club. Dijous 30 ens va visitar Ferran Pizcueta, entrenador de les bases del València Basket, del programa de detecció i selecció de talents de la Federació Espanyola de Bàsquet i de la Selecció Valenciana Infantil, a més de formar part del cos tècnic de la FBCV. Divendres 1 Juliol va vindre Bernardo Sanz, entrenador de l’Infantil del Dénia Autonòmic i del Sènior Masculí del Bàsquet Ondara, i també ens va visitar el Club Esportiu Minusvàlids Elx, que va realitzar una demostració de bàsquet adaptat. A més d’aquestes visites, al llarg de la setmana s’han realitzat diferents sessions específiques realitzades pel cos tècnic i recreatiu del campus, així com un torneig de 3×3 durant la setmana.

Per últim, dissabte, vam realitzar una jornada de convivència entre pares/mares i fills/filles, els quals van disputar alguns partits al llarg del matí. Seguidament es va realitzar la cloenda, amb el lliurament de premis a l’alumnat més aplicat i amb una gran paella per a 260 persones al Prado d’Ondara junt al Campus de Fútbol.

Des de la direcció volem agrair a tota la gent que ha participat en aquesta edició, especialment a tots els que ho han fet com a alumnes i a les seues famílies, ja que són tots ells que ho han fet possible, així com a tot l’equip humà que envolta tot aquest projecte, a la Regidoria d’Esports d’Ondara, als patrocinadors, als col·laboradors, etc. Moltes gràcies a tots i us esperem novament en la pròxima edició, la qual desitgem que torne a ser un èxit, tant en participació com a nivell de treball i resultats obtinguts».

Mateu Vives, director del Campus Bàsquet Ondara

Totes les fotografies i vídeos en: https://www.facebook.com/campusbasquetondara/

Publicado en Esports.