LA JORNADA FORMATIVA PER A DETECTAR LA SATISFACCIÓ DE CLIENTS, VALORADA COM MOLT POSITIVA PELS COMERCIANTS PARTICIPANTS

Ondara, 16.06.16. La Regidoria de Promoció Econòmica d’Ondara, a través de l’ADL-AFIC, va organitzar el passat 14 de juny a la Casa de Cultura la jornada formativa gratuïta titulada “Com conèixer i influir positivament sobre les persones”, que va ser impartida pel formador de Fundeum- Universitat d’Alacant, Javier Torregrosa.

La jornada, dirigida a comerciants, empresaris i públic en general, va comptar amb l’assistència d’una trentena de comerciants i empresaris locals, que han valorat molt positivament i qualificat com “molt útil” la formació rebuda, en la que se’ls van explicar una sèrie de pautes per a detectar la satisfacció entre els clients que els visiten per mitjà de la comunicació no verbal.

El Regidor de Promoció Econòmica, José Ramiro, ha destacat la satisfacció general del col·lectiu de comerciants locals amb aquesta proposta formativa.

Publicado en AFIC.