L’AJUNTAMENT APROVA EN PLE SOL·LICITAR SUBVENCIONS PER A MILLORAR EL CLAVEGUERAM DE PAMIS, EL PATI DEL COL·LEGI MARJALS I EL PARC DEL CARRER DÉNIA

Ondara, 13.06.16. L’Ajuntament d’Ondara ha celebrat hui una sessió plenària extraordinària per a sol·licitar diverses subvencions a la Diputació provincial d’Alacant. La motivació de la sessió extraordinària s’ha degut a la finalització, el 15 de juny, del termini per a presentar les sol·licituds de subvenció davant de la Diputació provincial.

En concret, en l’ordre del dia s’incloïa la petició de subvenció a la Diputació, dins de les inversions financerament sostenibles 2016, de la renovació del clavegueram en el nucli urbà de Pamis; de les obres de millora del pati del col·legi Marjals; i, en el cas d’inversions financerament sostenibles per a zones verdes 2016, la subvenció per a millorar el parc Montgó (el parc del carrer Dénia, junt amb el centre de salut). Tots els punts han sigut aprovats per unanimitat de tots els grups polítics.

Les obres de renovació del clavegueram en el nucli urbà de Pamis ascendeixen a 99.160,43 euros, i consistiran a dotar d’una nova xarxa general així com de les connexions en les vivendes. Es justifiquen per la necessitat de dotar a les vivendes existents d’una xarxa de clavegueram en condicions adequades.

Les obres de millora del pati del Col·legi Marjals consistiran en l’adequació de la superfície d’una part del pati mitjançant la construcció d’una superfície llisa amb acabat de gespa artificial. A més es construirà una tanca de separació. El pressupost de l’obra ascendeix a 49.215, 20 euros.

Pel que fa a l’obra de millora del parc Montgó, té un pressupost de 58.915,35 euros, i consistirà en la renovació de les superfícies, tant de jocs com de la zona de trànsit en el parc, a més de millorar el mobiliari infantil.

Publicado en Actualitat, Política.