COMUNICAT POLICIA LOCAL D’ONDARA – FESTES DEL BARRI DEL CRIST 2016

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que amb motiu de la celebració de les Festes del Barri del Crist 2016, estarà prohibit l’estacionament (segons programació) en els següents carrers: José Iturbi, Doctor Albalat, Plaça 9 d’octubre, tram de Constitució fins Hernán Cortés i Menéndez Pidal (tram de Dolors fins Pizarro), Santa Anna, Avinguda de L’Oest, Goya, Roser, Trinitat i Sant Joan de Deu, i romandran tallats al trànsit durant tot el cap de setmana els carrers José Iturbi, Doctor Albalat, i Constitució fins Hernan Cortés.

També s’informa que es restringirà el trànsit de vehicles durant la celebració dels actes pels carrers i adjacents on es desenvolupe l’esdeveniment en els horaris d’activitat.

Es prega respecten la senyalització i disculpen les molèsties

RESTRICCIÓ ÚS DEL GUAL

D’altra banda, des de la Policia Local d’Ondara s’informa que amb motiu de la celebració de les Festes del Crist, del 16 al 19 de juny, l’entrada i eixida de vehicles del garatge quedarà restringida durant els diferents actes que se celebren en aquest carrer.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.