CLOENDA DE LES ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS DE FUTBOL I BÀSQUET D’ONDARA

 

Més imatges de les cloendes:

https://www.facebook.com/laveudondara/photos/?tab=album&album_id=1169062406447199

 

Ondara, 13.06.16. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, va organitzar el passat cap de setmana les activitats per a clausurar el curs 2015-2016 de les Escoles Esportives Municipals de Futbol i de Bàsquet d’Ondara. Mar Chesa ha aprofitat les cloendes de les escoles (que enguany es fan per separat per a comptar amb activitats pròpies de cada esport) per a donar l’enhorabona als seus integrants i donar les gràcies a les famílies per comptar amb les escoles, atès que són elles les que fan que les escoles esportives funcionen. També ha agraït la seua labor als entrenadors i a la tècnica d’esports municipal, Ana Ribes.

El divendres a la vesprada va tindre lloc la cloenda de l’escola de futbol en el poliesportiu Vicent Zaragoza. Un acte amè i divertit en què els integrants de l’escola, a més de rebre els seus respectius diplomes, van gaudir jugant al futbol en bambolla unflable. L’Escola Municipal de Futbol d’Ondara temporada 2015-2016 ha comptat amb un total d’11 equips en què han jugat 196 xiquets i jóvens en les categories prebenjamín, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. L’equip juvenil, integrat per 23 jugadors, ha comptat amb José Ramón Sendra com a entrenador. L’equip cadet ha sigut entrenat per Borja Serrano i té 22 jugadors. En l’infantil A han jugat 20 alumnes, entrenats per Antonio Vizuete. En l’infantil B, 21 xiquets l’entrenador dels quals ha sigut Arturo Quirós. L’aleví A, amb 17 jugadors, ha sigut entrenat per José López Cuenca; i l’aleví B, amb 17, per Miguel García de la Reina. L’equip benjamí A, amb 15 integrants, ha tingut a Jordi Estarca com a entrenador. El benjamí, B, amb 14 futbolistes, ha comptat amb Vicent Moncho, i el benjamí C, amb 15 integrants, ha tingut a Fran Noguera d’entrenador. Els més xicotets, els 15 alumnes del prebenjamí A han tingut a Julio Bas com a entrenador, i els 17 del prebenjamí B, han comptat amb el coordinador de l’escola, Salvador Mestre, al capdavant de l’equip.

Respecte al bàsquet, el dissabte al matí els integrants de l’escola van disputar diversos partits de pares contra fills al pavelló i van rebre els seus diplomes, que els va lliurar la Regidora d’Esports, Mar Chesa. En l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara temporada 2015-2016 han jugat un total d’11 equips amb 127 xiquets i jóvens en les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i júnior. En l’equip prebenjamí han estat els més menuts de l’escola de bàsquet, 13 xiquets entrenats per Pere Giner. L’equip benjamí, també amb Pere Giner com a entrenador, compta amb 19 integrants. En l’equip aleví femení han jugat 13 xiquetes, entrenades per Toni Carrió. L’aleví masculí, amb 12 xiquets, ha sigut entrenat per Sergio López. L’infantil femení, amb 11 xiquetes, va comptar amb Pep Giner com a entrenador. Toni   Carrió ha sigut l’entrenador de l’infantil masculí B, amb 9 jugadors, mentre que l’infantil masculí A ha tingut 10 jugadors entrenats per Sergio López. L’equip cadet femení ha comptat amb 10 jugadores, entrenades per Pere Giner. El cadet masculí ha tingut 12 integrants, dirigits per David Bosch. L’equip júnior femení, entrenat per Vicent Mas, ha comptat amb 8 jugadores, i el júnior masculí, entrant per David Bosch, amb 10 jugadors.

Publicado en Actualitat, Esports.