COMENÇA EL TARDEO PER A DINAMITZAR LA VESPRADA-NIT DELS DISSABTES A ONDARA

Va destacar la programació infantil, cultural, i d’animació junt amb les propostes gastronòmiques i comercials

IMG_1371 IMG_1369 IMG_1363IMG_1352

Ondara, 13.06.16. Xiquets i majors van gaudir dissabte passat 11 de juny del Tardeo a Ondara; una iniciativa impulsada per l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara (ACO) i Jovempa Marina Alta (Associació de jóvens empresaris de la Marina Alta), amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de la Regidoria de Promoció Econòmica. Des de l’organització s’ha valorat positivament la proposta i l’acceptació que va tindre per part del públic, amb una alta afluència de gent durant aquesta primera jornada.

IMG_1391 IMG_1377

Famílies, turistes i públic en general tant d’Ondara com d’altres punts de la comarca van acudir per a participar en una proposta que va comptar amb estands comercials; gastronomia amb les carpes dels hostalers i amb les food trucks; oci; cultura (amb l’Exposició “Oficis i productes de la Marina Alta de la MACMA i la presentació del llibre “Històries de crims i criminals de la Marina Alta, d’Antoni Reig Pérez); una zona infantil en la plaça de bous (amb castell unflable i minions); música amb saxo en directe; així com demostracions i tallers dels comerços participants (show cooking, a càrrec de David -Tapes i vins de La Xara); i animació amb els guerrers de Star Wars. Una animació completa i per a tots els públics que va ser del grat dels presents i va resultar ser tot un èxit.

tardeo ondara (20)IMG_1397tardeo ondara (7)tardeo ondara (15)IMG_1375

Respecte als negocis d’Ondara i de la Marina Alta participants en aquesta iniciativa, aquest primer dissabte la proposta va comptar amb la participació de Motos Mahiques, Gèminis Boutique, Màxima Bikes, Passicos La Merceria, Confortgama, Gala’s, Calçats Dora, Carnisseria Picó, Mascotetes, Maite i Ángel Perruquers, Clínica San Carlos, Auto Christrian, Cadena de Favores, Casa Llobell, Posidònia, Tapes i Vins La Xara, 18 graus, La Coqueria, Vinalia, i Rodamond. I la ONG Creu Roja, que va recaptar donatius per mitjà de les fotos amb els guerrers de Star Wars.

tardeo ondara (21)  tardeo ondara (19) tardeo ondara (18) tardeo ondara (17) tardeo ondara (16) tardeo ondara (14) tardeo ondara (13) tardeo ondara (12) tardeo ondara (11) tardeo ondara (10) tardeo ondara (9) tardeo ondara (8) tardeo ondara (6) tardeo ondara (5) tardeo ondara (4) tardeo ondara (3) tardeo ondara (2)

Des de l’organització s’ha aprofitat per a indicar que els comerços i negocis d’hostaleria interessats a participar en les pròximes edicions del “Tardeo” d’Ondara encara poden participar, per a això poden posar-se en contacte amb: marinaalta@jovempa.org, telèfon 620 131 626.

IMG_1358 IMG_1354

El “tardeo” d’Ondara es tornarà a celebrar els dissabtes 18 i 25 de juny, i 2 de juliol, en la contornada del Prado i de la Plaça de Bous, en horari de 19 a 24 hores. Des de l’organització s’ha destacat que per a aquest dissabte 18 de juny hi haurà diverses novetats, a més de la programació següent:

Dissabte 18 de juny

Infantil:

19 a 23 hores: Animació infantil: Unflable, futbolí gegant i jocs.

Cultural:

19 hores: Art al carrer – ADAMA: Artistes de la Marina Alta mostren les seues obres i pinten en directe.

Animació:

Música DJ, ambientant tota la vesprada-nit en les pauses d’actuacions

21 a 22 hores: The Wheels (grup de música en directe)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.