L’EQUIP PREBENJAMÍ B D’ONDARA GUANYA LA FINAL DE LA COPA ACYDMA DISPUTADA A TEULADA

futbol prebenjami A

El prebenjamí A va ser subcampió de la seua categoria

Ondara, 07.06.16. Els equips prebenjamí A i B de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara van realitzar una magnífica actuació en la Copa Acydma disputada dissabte passat a Teulada.

L’equip prebenjamí B (integrat pels més menuts de l’Escola de Futbol d’Ondara, nascuts en 2009) dirigits per Salva Mestre i Jaume Valero, després de quedar en segon lloc de la seua categoria en la lliga regular, a tan sols un punt del Dénia B1 van arribar en la Copa Acydma a la final, junt amb el Dénia B2, imposant-se en una emocionant tanda de penaltis. Des de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara han felicitat a l’equip per la gran temporada que ha portat, i per aquest triomf històric en la final de copa. El camí que va fer el prebenjamí “B” per a guanyar la copa va ser el següent: Ondara “B” 2 – Dénia “B1” 1; Calp “B2” 0 –Ondara “B” 15; Calp “B2” 2 – Ondara “B” 5, i en la final: Ondara “B” 3 – Dénia “B2” 3. Va guanyar Ondara a penaltis.

Per la seua banda, l’equip prebenjamí “A” d’Ondara (jugadors nascuts en 2008), dirigit per Gil i Micky, després de quedar tercer de la seua categoria en la lliga regular, van arribar a la final de la Copa, per davant del Benissa. El partit va acabar amb un 3-2 favor del Benissa. Des de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara han felicitat a l’equip prebenjamí “A” per haver fet tan bona temporada i haver arribat a la final. El camí per a arribar a la final de la Copa va ser el següent: Ondara “A” 5 – Dénia “A1” 5; Ondara “A” 2 – Teulada 1; La Marina Xàbia 2 – Ondara “A” 2; Teulada “A2” 0 – Ondara “A” 13; i en la final Benissa “A” 3 – Ondara “A” 2.

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, la seua responsable, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona a ambdós equips prebenjamí A i B de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara, així com als seus entrenadors, pels seus magnífics resultats aquesta temporada.

Publicado en Actualitat, Esports.