LA REGIDORIA DE FESTES INFORMA:

LA REGIDORIA DE FESTES INFORMA:

La Regidoria de Festes d’Ondara informa que totes les penyes i quintades, tant les ja existents com les de nova creació, hauran d’omplir l’annex de la normativa “Sol·licitud d’autorització de garito”, per a la seua col·locació en les Festes de Sant Jaume 2016.

 

La Regidoria de Festes d’Ondara informa que totes les penyes i quintades, tant les ja existents com les de nova creació, hauran d’omplir l’annex de la normativa “Sol·licitud d’autorització de garito”, per a la seua col·locació en les Festes de Sant Jaume 2016.

Accés formulari inscripció penya / garito:

http://goo.gl/forms/phcaVhTfMYIsS4vF2
Ja pots consultar l’ordenança reguladora de festes del poble d’Ondara:

 

682.2016 ORDENANÇA MUNICIPAL DE FESTES.BOPA 83 DE 04.05.20106 EN TRAMITACIO (1)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.