ONDARA ACOLLIRÀ EL 28 DE MAIG LA IX GALA DE DANSA SALOMÉ RODRÍGUEZ A FAVOR DE LA CREU ROJA

 

 

 

La recaptació obtinguda es destinarà als damnificats pel terratrèmol d’Equador

 

Ondara, 18.05.16. El proper dissabte 28 de maig a les 19 hores, l’Auditori Municipal d’Ondara acollirà la IX Gala de Dansa a favor de Creu Roja de Xàbia, organitzada per l’Estudi de Dansa “Salomé Rodríguez” i patrocinada per l’Ajuntament d’Ondara. Aquest matí s’ha presentat l’esdeveniment amb la presència de la Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual; Salomé Rodríguez, i el president de la Creu Roja de Xàbia, José Luís Doménech Bisquert.

 

En la presentació de la Gala, Salomé Rodríguez ha expressat el seu agraïment a l’Ajuntament d’Ondara per acollir aquest esdeveniment solidari, i ha destacat que la Gala oferirà un magnífic espectacle, a què s’ha dedicat molt d’esforç. També ha agraït la seua participació a tots els col·laboradors i ha convidat a la ciutadania d’Ondara i de la comarca a què assistisquen a aquest espectacle de fins solidaris. Per la seua banda, la Regidora de Cultura, Raquel Mengual, ha deixat patent que “des de l’Ajuntament sempre és un plaer acollir aquest tipus d’esdeveniments benèfics”, i ha expressat el seu suport a aquesta Gala solidària. El president de la Creu Roja de Xàbia, José Luís Doménech, ha donat les gràcies tant a l’Ajuntament d’Ondara com a l’Estudi de Dansa de Salomé Rodríguez per l’organització de la gala, recalcant que tota la recaptació que s’obtinga es destinarà als afectats pel terratrèmol d’Equador, sent una iniciativa dels propis alumnes de l’escola de dansa.

 

En la Gala participaran artistes de disciplines diverses com a ballarins, músics o artistes plàstics. Són molts els col·laboradors que s’han sumat a aquesta Gala de Dansa Solidària. Entre ells, està el grup de percussió de Xàbia Tom’n’Gó, que conjuntament amb els alumnes de Salomé Rodríguez,  fusionaran una peça musical de dansa tribal africana. També s’han unit a la Gala les ballarines Laura Marín i Maeva Perelló, que interpretaran dues coreografies,  i el grup d’alumnes del C.P. Santisim Crist de Gata dirigits per Naim Elmeslouhi.

 

Els alumnes i professors de l’Estudi de Dansa de Salomé Rodríguez posaran en escena una Gala de Dansa “Solidària”, plena de grans coreografies de ballet clàssic, dansa moderna, contemporània, hip/ hop, etc. Durant l’actuació se sortejarà un quadre donat pel pintor Tomás Sivera i un altre de Juan Antonio Caravaca, així com una escultura de Toni Marí. En l’acte també col·labora l’estilista Rosa Mª García.

 

Les entrades/donatiu, que tenen un preu de 5 euros, estaran a la venda en la taquilla de l’Auditori una hora abans de la Gala (la taquilla s’obrirà a les 18 hores). Tota la recaptació obtinguda es destinarà als damnificats pel terratrèmol d’Equador, a través de la Creu Roja de Xàbia. També hi ha entrades de Fila 0 per a aquelles persones que no puguen acudir, i es poden adquirir en la Creu Roja de Xàbia.

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicado en Actualitat, Cultura.