LA XERRADA SOBRE TDAH EXPOSA LA IMPORTÀNCIA DE DETECTAR A TEMPS AQUEST TRANSTORN

 

xerrada tdah (3) xerrada tdah (2)

 

Ondara, 16.05.16. Divendres passat, es va oferir a la Casa de Cultura d’Ondara la xerrada titulada “Reaccionem al TDAH (Trastorn de dèficit d’atenció amb o sense hiperactivitat)”, que va anar a càrrec de Silvia Palú (Enginyera tècnica responsable de reforç escolar en gabinet psicoeducatiu) i Maissa Palú (Llicenciada en Psicologia, psicòloga de gabinet psicoeducatiu especialista en psicologia socioeducativa i en TDAH).

En la xerrada es va abordar el TDAH, el Trastorn de dèficit d’atenció, amb o sense hiperactivitat, i es va oferir informació molt interessant per a detectar i afrontar aquest trastorn, i per a trobar solucions i tractaments efectius.

La xerrada va estar organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, la titular de la qual, Raquel Mengual, l’ha qualificat com “molt interessant i instructiva”, atés que aquest trastorn “és més comú del que sembla, i adquireix molta importància el detectar aquest trastorn a temps”. També ha manifestat la intenció de l’Ajuntament de continuar impartint noves ponències relacionades amb trastorns i malalties, com es ve fent fins ara.

 

xerrada tdah (1)

 

 

 

 

Publicado en Actualitat, Cultura.