“4 MIRADES DISTINTES DE l’ART” ES POT VISITAR FINS AL 31 DE MAIG A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA

 

 

Ondara, 16.05.16. Divendres passat, la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura d’Ondara va acollir la inauguració de l’exposició col·lectiva de pintures i dibuixos “4 Mirades distintes de l’Art”, que mostra les obres de quatre artistes; Elena Haros (Dénia), Toni Ortolà (Ondara), José Luís Vallet (Cullera) i Javier Ruiz Txin (Dénia).

 

La mostra, que és molt eclèctica, es va gestar durant la Trobada de Pintors “Pintors Matiners” celebrada el passat mes d’abril a Ondara, i englobada en la “Fira de la Paraula i la Bona Taula”. Les obres que es poden apreciar són de temàtica diversa, i realitzades en diversos materials i suports. La Regidora de Cultura, Raquel Mengual, ha convidat a la ciutadania d’Ondara i de la comarca a què acudisca a presenciar aquesta magnífica mostra.

 

L’exposició “4 Mirades distintes de l’Art”, es pot visitar del 13 al 31 de maig a la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura d’Ondara, en horari de 9 a 21 hores (de dilluns a divendres),

expo 4 mirades (2) expo 4 mirades (1)

Publicado en Actualitat, Cultura.