XERRADA SOBRE LA MENOPAUSA I DANSA DEL VENTRE A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA

 

Ondara, 06.05.16. La Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Ondara, en col·laboració amb Marina Salut, va organitzar ahir la celebració d’una xerrada sobre la menopausa, i una posterior sessió de dansa del ventre per a les assistents.

 

La xerrada es titulava “Menopausa: obri la porta als canvis en la teua vida”, i va anar a càrrec de les ponents Vanessa Fontaneda Temiño (comare en el C.S. Ondara), Cristina Álvarez Álvarez i Eva Belén Fernández Jiménez (Residents de comare).

 

En la xerrada es van abordar alguns canvis físics i fins i tot emocionals que comporta la menopausa i com abordar-los. En finalitzar la xerrada, les participants van practicar una sessió de dansa del ventre.

XERRADA MENOPAUSIA I DANSA VENTRE (4) XERRADA MENOPAUSIA I DANSA VENTRE (3) XERRADA MENOPAUSIA I DANSA VENTRE (2) XERRADA MENOPAUSIA I DANSA VENTRE (1)

 

Publicado en Actualitat, Ajuntament.