POLICIA LOCAL I PROTECCIÓ CIVIL IMPARTEIXEN FORMACIÓ SOBRE PRIMERS AUXILIS A L’ALUMNAT DE PFQB

 

 

 

Ondara, 19.04.16. Representants de la Policia Local d’Ondara i de l’agrupació de Protecció Civil d’Ondara van impartir divendres passat 15 d’abril una xerrada sobre emergències i primers auxilis a l’alumnat del PFQB (Programa Formatiu de Qualificació Bàsica) en Ocupació Domèstica que imparteix l’Ajuntament d’Ondara. La xerrada, coordinada per les Regidories d’Educació y de Seguretat Ciutadana,  va tenir lloc a les instal·lacions annexes a la Residència, on els alumnes cursen aquest programa. La xerrada va abordar els serveis amb què compta l’Ajuntament d’Ondara (Policia Local i Protecció Civil); l’emergència i els primers auxilis.

 

Així, se’ls van explicar als alumnes  qüestions com el telèfon d’emergència 112, la RCP (reanimació cardiopulmonar) i com actuar enfront de les ferides, hemorràgies, o cremades; així com tot allò referent a les emergències que poden sorgir a la llar, i com aplicar els primers auxilis de forma correcta i eficaç.

 

En la xerrada impartida als alumnes del PFQB van participar com a ponents  el Cap de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano; el Cap de l’agrupació de Protecció Civil d’Ondara, Vicente Pascual, així com els integrants de l’agrupació, Mabel Soler, Miguel Acero i Cosme Ortolá.

 

La xerrada sobre primers auxilis forma part de les activitats complementàries de la formació de l’alumnat del PFQB per a aquest últim trimestre del curs.

 

primers auxilis (1) primers auxilis (2)

 

Publicado en Actualitat, Ajuntament.