ONDARA PREMIA ALS MÉS LECTORS DE LA BIBLIOTECA MUNICIPAL

 

recital poesia guitarra (6) premis lectors premis lectors (1) premis lectors (2) premis lectors (3) premis lectors (4) recital poesia guitarra recital poesia guitarra (2)

 

Ondara, 19.04.16. La Regidoria de Cultura d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, va atorgar divendres passat els Premis als Millors Lectors de la Biblioteca Municipal “Enric Valor” de la temporada 2015-2016, veïns d’Ondara. Amb aquesta iniciativa, que va estar dividida en dues categories (jóvens i adults), es pretenia felicitar aquelles persones que han resultat més actives en matèria de lectura, i fomentar la lectura entre la població. L’acte va ser presentat per la Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, i per la bibliotecària d’Ondara, Amparo Martí, que van felicitar els usuaris de la biblioteca pel seu hàbit lector.

 

Els premiats en l’apartat infantil-juvenil (menors de 14 anys) van ser Luca Mahiques Castellano, Lucía Aguirre Monkiene i Moira Huecas Pastrana. Tots ells van rebre com a obsequi un llibre d’aventures i una gran caixa de colors. En la categoria d’adults, els premiats com més lectors de la Biblioteca d’Ondara van ser Francisco López Mas, Raquel Olmos Serer, Francisco Javier Parra Bernal i Pablo Fernández Rouyet. Des de la Regidoria de Cultura se’ls va obsequiar amb una edició de “Tirant lo Blanc”, el “Calendari dels Brillants”, el llibre “Fent les Amèriques” de Vicent Ortuño, i separadors de llibres.

 

A continuació va tenir lloc el recital de poesia de Francisco Cejudo, que va presentar el seu últim llibre de poesia, “Pez de Fondo”, acompanyat per Concha Ballester a la guitarra. Francisco Cejudo va oferir un recital amb poemes d’aquest últim llibre i també de les seues obres anteriors.

 

 

Publicado en Actualitat, Cultura.