ELS EQUIPS DE L’ESCOLA DE FUTBOL D’ONDARA PARTICIPEN EN TORNEJOS DE PASQUA

 

 

tornejos ondara futbol (5)  tornejos ondara futbol tornejos ondara futbol (2) tornejos ondara futbol (4)

El porter de l’equip Benjamí B d’Ondara, Izan Server Gervais, va estar convocat pel València per tal de disputar dos tornejos, un nacional de Benjamins i un altre a Lorca

 

Ondara, 05.04.16. Els equips de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara han participat en diversos tornejos i trobades durant les vacances de Setmana Santa i Pasqua, amb molt bons resultats, per la qual cosa els jugadors i entrenadors de l’Escola Municipal de Futbol han estat felicitats per la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa. Per la seua banda, el coordinador de l’Escola Municipal de Futbol, Salva Mestre, ha donat l’enhorabona a tots els xiquets que han participat en aquestos tornejos.

 

DIJOUS 24 DE MARÇ

 

-BENJAMÍ B.

L’equip de Vicent Moncho va participar en el torneig d’Almoines, debutant amb una derrota contra el Dénia 4-1. En el segon partit, front al Barrio, també va eixir derrotat 2-1. Van gaudir d’una jornada jugant a allò que més els agrada, el futbol.

 

-BENJAMÍ C.

L’equip que entrena Noguera també va anar a Almoines. En el primer partit front al Beniopa, van guanyar 3-1, després front al Tavernes van empatar 1-1, i en l’últim front al benjamí B d’Ondara, es van imposar 1-4.

 

DIVENDRES 25 DE MARÇ

 

-BENJAMÍ A.

El benjamí A que entrena Jordi Estarca es va proclamar campió del torneig d’Almoines. En el seu primer partit, es va imposar al Beniopa 6-0; en el segon va guanyar al Burjassot 2-0. En el seu tercer partit va guanyar al Discóbolo la Torre 2-0. En les semifinals, va guanyar al Tavernes 2-1. I en la final 0-0, es va imposar a penaltis al Catarroja. Des de l’Escola de Futbol han donat l’enhorabona al campions.

 

-ALEVÍ A.

El grup de xiquets que entrena Pepe i Santi, en el primer partit disputat en el Torneig d’Almoines,  van guanyar al Xeraco 1-5. Després es van imposar al Gandia 0-3. En les semifinals van guanyar al Gorgos 3-1, i en la final van perdre 0-2 davant el Benidorm. Des de l’Escola de Futbol s’ha felicitat als subcampions pel gran torneig que feren.

 

ALEVÍ B.

En el torneig de Gandia, els xiquets de De la Reina van donar molt bones sensacions. En el seu primer partit contra el Silla van guanyar 0-3, després davant el Gandia van guanyar 3-5. Van passar com a primers de grup. En la segona fase ja van quedar eliminats, perdent contra el Real de Gandia 2-1.

 

DIUMENGE 3 ABRIL

– PREBENJAMÍ A

L’equip prebenjamí A va disputar un torneig en El Verger, quedant classificat en quarta posició, i sent nomenat com millor jugador del torneig, el jugador d’Ondara Erick Juan Martínez.

 

IZAN SERVER GERVAIS

izan server

Els dies 22, 23 i 24 de març, el porter de l’equip Benjamí B d’Ondara, Izan Server Gervais, va estar convocat pel València per tal de disputar en Vera (Almería) un torneig nacional de Benjamins. Va estar concentrat en un hotel tres dies, gaudint d’aquesta experiència amb altres companys. Els equips participants van ser: Múrcia, Elx, Almeria, Málaga, Atlético de Madrid, Sevilla i Granada. Izan va fer molt bon paper, i va tenir una actuació destacada, jugant quatre partits amb un nivell notable. Cal destacar el partit contra el Atlético de Madrid, que després d’anant perdent 2-0, el València va remuntar en els últims 4 minuts, aconseguint l’empat, amb unes intervencions prodigioses d’Izan.

En tan sols dos dies de diferència, Izan també va ser seleccionat per a jugar amb el València, per tal de disputar el torneig de Lorca. El València va quedar semifinalista, jugant molt bé a futbol. Els Equips participants van ser Lorca, Murcia, Lumbreras, i Cartagena.

En el torneig de Lorca hi havia 16 porters, tots ells amb unes magnifiques condicions, però Izan va ser votat pel jurat com el porter més complet de tot el torneig, en tots els aspectes valorats: actitud, habilitat, reflexes, elasticitat, agilitat i esportivitat. “Tot un somni!” li va dir al regidor d’esports encarregat de fer-li l’entrega del trofeu. Des de l’Escola de Futbol Municipal d’Ondara, el seu coordinador, Salva Mestre, ha felicitat Izan.

 

 

Publicado en Actualitat, Esports.