ONDARA APROVA LES BASES PER A LA CONTRACTACIÓ TEMPORAL DE DIVERSOS LLOCS DE TREBALL PER A L’ESTIU

 

 

 

Les sol·licituds es presentaran fins al 2 de maig i corresponen a la contractació temporal de tres coordinadors per a l’Escola d’Estiu Infantil Municipal, l’Escola Educativa d’Estiu, i l’Escola Multiesportiva, i de dos directors de Campus de Tecnificació de Bàsquet  i de Futbol

 

Ondara. 04.04.16. El Consell d’Administració de l’empresa municipal PIMON d’Ondara celebrat el passat 31 de març va aprovar les bases per a la contractació temporal de diversos llocs de treball relacionats amb les diferents escoles i campus d’estiu; en concret, per a la contractació de tres coordinadors per a les tres escoles d’estiu (infantil, educativa i multiesportiva), i de dos directors per als campus esportius (futbol i bàsquet), amb l’objectiu que la contractació de personal laboral per part de l’Ajuntament s’ajuste als principis de transparència, publicitat, mèrit i capacitat. Les sol·licituds es podran presentar fins al 2 de maig a les Oficines de l’empresa municipal  (Plaça del Mercat núm.   6), acompanyant el Currículum vitae i justificant els mèrits al·legats.

 

L’objecte de la convocatòria és la contractació temporal, per a aquest estiu 2016, d’un coordinador d’escola d’estiu infantil (Escoleta); un coordinador d’escola educativa d’estiu (C.P. Sanchis Guaner),  un coordinador d’escola educativa d’estiu multiesportiva (pavelló i piscina municipal), un director de Campus de Tecnificació de Bàsquet, i un director de Campus de Tecnificació de Futbol. Segons ha confirmat el portaveu de l’Equip de Govern, José Ramiro, és la primera vegada que s’obri públicament la convocatòria per a aquests llocs de treball temporals.

 

El contracte laboral serà de durada determinada (de l’1 de juliol al 31 d’agost en cas de les escoles d’estiu, i del 27 de juny al 3 de juliol en el cas dels campus de tecnificació). Quant a la jornada laboral, serà de 8 a 14 hores de dilluns a divendres en el cas de les escoles d’estiu, i de 40 hores de dilluns a dissabte en el cas dels campus.

 

Les  Bases s’han publicat en la seu electrònica de l’Ajuntament i en l’apartat d’Oferta d’Ocupació de la pàgina web municipal www.ondara.org, així com en el portal de transparència de la seu electrònica.  També a les oficines de l’empresa municipal, el Tauler d’edictes municipal, Casa de Cultura/Biblioteca, Oficines municipals de l’Agència de Desenvolupament Local, i pavelló.

 

 

Publicado en Actualitat, Ajuntament.