UN CENTENAR D’ALUMNES DEL COL·LEGI SANCHIS GUARNER VA DUR A TERME UNA PLANTACIÓ D’ARBRES

 

plantacio ondara (7) plantacio ondara (6) plantacio ondara (1) plantacio ondara plantacio arbres plantacio arbres (1) plantacio

 

Ondara, 23.03.16. Dilluns passat 21 de març, abans de començar les seues vacances escolars de Setmana Santa i Pasqua, els alumnes de  3r i 4t curs de primària del Col·legi Públic Sanchis Guarner van protagonitzar una jornada de plantació d’arbres a la zona verda del Xopar, organitzada pel centre escolar i la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Pere Picornell.

 

Més d’un centenar d’estudiants de totes les classes d’ambdós cursos van col·laborar en aquesta plantació, amb la que es va dotar a aquesta zona verda municipal de 25 nous arbres, entre ells xops i arbratge que anteriorment estava ubicat al carrer Alfatares.

 

El Regidor de Medi Ambient, Pere Picornell, ha valorat positivament la iniciativa i ha agraït la seua participació als alumnes i als seus professors.

 

 

Publicado en Actualitat, Ajuntament.