ONDARA ACULL AL JULIOL EL CURS D’ENTRENADOR BÀSIC DE FUTBOL IMPARTIT PER L’ESCOLA VALENCIANA D’ENTRENADORS

 

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha recordat la pròxima celebració del curs d’Entrenador nivell bàsic de Futbol, que s’impartirà a Ondara al mes de juliol, organitzat per la Regidoria d’Esports i l’Escola Valenciana d’Entrenadors de Futbol i Futbol Sala (FFCV).

 

Els interessats poden descarregar-se tota la documentació per a inscriure’s (bases del curs, calendari, convocatòria, i els impresos d’inscripció i matrícula) des de la pàgina web d’Ondara www.ondara.org, des d’on s’accedeix  a l’enllaç https://drive.google.com/a/ondara.org/folderview?id=0By8WKhW4Pu9MYzJvVEYtb0liaTQ&usp=drive_web#list

 

Per a matricular-se en el Curs Bàsic d’Entrenador de Futbol es requereix tindre 18 anys complits, i el títol de Graduat en Educació Secundària, equivalent o superior.  El període de preinscripció és del 18 d’abril al 3 de juny del 2016; la publicació d’admesos el dimarts 14 de juny, i el calendari lectiu presencial del cursd’entrenadors serà de l’1 al 29 de juliol. Les classes s’impartiran al Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza d’Ondara.

 

El preu total d’aquest curs intensiu és de 850 euros (drets d’inscripció, matrícula i assegurança 100 euros; drets d’ensenyament i exàmens 725 euros, i expedició del Diploma 25 euros). Tindrà una càrrega lectiva de 205 hores entre part tècnica i pràctica (Matèries d’estudi 125 hores, i formació pràctica 80 hores). En l’apartat tècnic, comptarà amb professors especialistes de l’Escola Valenciana (Manolo Herrero, Nino Lema, Carlos J. Simón, Rafael Galiana, Francisco Arcas i Jesús Paredes). La completa superació d’aquest curs atorgarà el dret a l’obtenció del Diploma d’Entrenador Bàsic de Futbol.

 

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha animat als interessats a apuntar-se perquè les places són limitades, i ha indicat que aquesta activitat és especialment adequada per a professionalitzar el sector, i per a fomentar la qualitat en la formació esportiva i la transmissió d’ensenyaments als alumnes. Cal recordar que al novembre i desembre del 2015, Ondara va acollir també el Curs de Monitor de Futbol Base, en el que van participar 20 alumnes.

 

Publicado en Actualitat, Esports.