EL PROGRAMA FORMATIU “ONDARA ACTIVA” VISITA ALONDRA

Fins al 26 de novembre s’està reprenent el programa “Ondara Activa” amb classes presencials; visita a empreses locals i comarcals, i amb el recurs de la nova web https://ondaractiva.com/

Ondara 24.11.21. La nova edició del programa d’impuls local per a la creació i consolidació d’empreses “Ondara Activa” 2021, organitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament d’Ondara, s’està desenvolupant del 15 al 26 de novembre. Es tracta de la 4a edició d’aquesta iniciativa. El programa formatiu Ondara Activa torna a apostar per la formació d’emprenedors, per l’empresa i el comerç. “Ondara Activa” 2021 s’està desenvolupant amb classes presencials adaptades a les condicions sanitàries, tutories per a crear empreses i com a novetat, visita a les pròpies instal·lacions d’empreses comarcals per a conèixer la seua experiència: Ale-hop, Alondra, Garmol i Servicolor.

Ahir, els integrants del programa van acudir a visitar les instal·lacions de l’empresa Alondra (empresa radicada a Beniarbeig, dedicada al mobiliari infantil). Dilluns van visitar Servicolor, dijous aniran a Ale-hop i el divendres, a Garmol.

La posada en marxa de la nova web d’Ondara Activa, www.ondaractiva.com és una de les principals novetats de la quarta edició del programa Ondara Activa 2021. El Programa formatiu Ondara Activa 2021 “Crea o consolida el teu negoci a Ondara” és un servei gratuït de formació i mentorització per a desenvolupar un projecte emprenedor o consolidar un negoci amb majors garanties d’èxit.

Publicado en Actualitat, AFIC.